Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amennyiben egy HDD-t csak 2...

Amennyiben egy HDD-t csak 2 csavarral rögzítek a keretben, attól lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eddig 1 db vinyó volt a gépben, de tervezek venni egy másikat, ahhoz pedig kellenek csavarok, ami most van, az 4 darabbal van rögzítve.. Ezen kívül még sikerült előszednem kettőt egy régi hibásból, másik kettő nem tudom hol lehet. Ha kettővel rögzíteném az újat, és nem mozgatnám a gépet, lehetne belőle valami baja, vagy nem? És ha kettővel rögzítem, hogy lenne "célszerű", mindkettőt egy oldalra, vagy egyet-egyet mindkét oldalra? Természetesen ha ez így nem biztonságok akkor veszek még majd.

2015. aug. 18. 11:01
 1/9 A kérdező kommentje:
*biztonságos
2015. aug. 18. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Barmelyik PC boltban szivesen adnak neked 2db csavart :)

Plane ha ott koltottel el X ezer forintot.

Nekem meg volt h csavarhuzot is adtak :D

(kolcsonbe persze)

2015. aug. 18. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy csavar is megfogja, ha nem hurcibálod mindenhova a gépet.
2015. aug. 18. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
az oldalán fém sín van a hdd testnek, hogy nyugodtan csavarozhasd. Ha átlósan, az egyik végébe és a másik oldal elejébe teszel egyet, rendesen fog tartani.
2015. aug. 18. 11:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. aug. 18. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig is 2 csavar van rögzíti a HDD-met.

Két oldalt középen.. még semmi baja nem lett... :D

2015. aug. 18. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs is a helyén csak be van hányva az aljára és 4 éve karcol rendesen.Egy vinyónak akkor lehet baja ha üzem közben ütögeted vagy leejted.Ha nem rugdosod a gépedet szinte mindegy hogy hol van.
2015. aug. 18. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
2 winycseszter van a gépemben, egyikben se nincs csavar
2015. aug. 18. 12:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer! :D
2015. aug. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!