Volt már akinek kicserélték az nvidia shield táblagépét tűzveszélyesség miatt?
Nem ismerek senkit aki vett volna egy ilyen konzolt. Szerintem pénzkidobás volt. Bocs.
De biztos vissza fogják hozni.
Köszönöm köszönöm! ezt már szeretem... a magyarok világelsők egymás bszttásában, de segíteni nem igen szeretnek... Az nvidia shield tablet NEM!!! egy ISMERETLEN és NEM KONZOL!!!
egyébként üzenem minden SHIELD FELHASZNÁLÓNAK h a recall nem FAKE TÉNYLEG KICSERÉLTÉK!
a besavanyodott p#cs#knek pedig azt h ne cs#szeg#ssék már akinek segítségre van szüksége (csk azért mert neked pl "nem fussa ájfónra")
Az a baj, hogy a konzol konzol, a tablet tablet, a retardált meg retardált, de míg egy tabletből lehet (hordozható) konzol, addig a retardált retardált marad az idők végezetéig. Egyébként vicces másik országból egy kicsi tablettel pc-s játékokat játszani és szerintem ebben az országban talán én vagyok az egyetlen aki képes erre, mert a többiek azt hiszik, hogy az nvidia egy zs kategóriás kínai kamu cég
Szmmm... érzitek ezt a szagot? Az uninteligencia szaga... vagy csak egy 3 napos rothadó mákos rétesé...
Végezetül akinek az alma logóra korlátozódik a látása sajnos nagyon szegény ember (agyban természetesen) így csak sajnálni tudlak, de inkább magamat kéne sajnálnom, mert lejöttem erre a szintre akinek pedig 3 üzenet után sem jön le a mondanivaló vagy provokátor (ez a rosszabbik eset), vagy szimplán hülye, persze ezen könnyen lehet segíteni a frontális lobotómia segítségével... (3 napos mákos tészta igény szerint alkohol inyekcióval, csak neked remélem tudtam segíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!