Miért ad ki óraketyegés hangot a gépem?
Figyelt kérdés
2 éves a gépem, eddig semmi baja nem volt, viszont ma bekapcsolás óta folyamatosan tik-tak-tik-tak hangot ad, kb mintha egy hagyományos óra szerkezetét hallgatnám. Kikapcsoltam, újraindítottam, megtisztítottam a portól belülről, egyik sem volt eredményes. (Ventilátorok sem érnek hozzá semmihez, megnéztem)2010. márc. 9. 17:02
1/7 anonim válasza:
ááá dobd ki az ablakon mert mindjárt robban!!! oO
2/7 anonim válasza:
Ha a HDD felől hallod akkor gyorsan mentsd le fontos adatokat róla mert hamarosan megadja magát a HDD.
Vagy lehet még valamelyik ventilátor, ez a kisebb baj, az könnyen és olcsón cserélhető.
Harmadik lehetőség a CD vagy DVD meghajtóban felejtettél egy lemezt, esetleg az a meghajtó kezd pusztulni.
3/7 anonim válasza:
Ha meg ventilátor felől jön, akkor szétkopott a csapágy.
4/7 anonim válasza:
talán beleesett a vekker! :) egyébként sokminden megadhatta magát, honnan jön a ketyegés?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Gyanítom, hogy a HDD lesz az, de majd holnap letesztelem egy másik géppel.
2010. márc. 9. 21:05
6/7 anonim válasza:
HDD sentinel elég jó diagnosztikai program. Érdemes azzal is megnézni az állapotát...
7/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem, 100%-t ír, és rejtélyes módon a ketyegés is megszűnt :P Hát ez X-akta marad de legalább most jó.
2010. márc. 10. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!