Mikoke kérdése:
Plantronics gamescom 388 vagy steelseries 3h?
Figyelt kérdés
Mind a kettő 9000 ft körül van de a plantronics kényelmesebb,nagyobb viszont a steelseries 3h kisebb viszont minőségibb2015. aug. 16. 20:00
1/3 anonim válasza:
nem tudom a következtetést miszerint a SteelSeries 3H a minőségibb ezt miből szűrted le,ne hidd hogy egy márka azért jó mert sokan használják főleg ha esport ról van szó ahol a SteelSeriest használó esportolókat látod pl egy esl-élő közvetítésén SteelSeries termékeivel játszani hogy ők azért játszanak azzal mert a legjobb,mert nem így van azért használják azt mert őket a SteelSeries szponzorálja és köteleségükk a szponzor általi termékeket használniuk reklám céljából hogy könnyebben eladhatóbb legyen,na de nem ez a fontos hanem a hang minőség,a masszivitás és tartósság a Plantronics egy top márka a világon az egyik legjobb márka 1960 óta mióta megalakultak azóta gyártanak csak és kizárólag headseteket és komunikációs eszközöket mobil headseteket stb,a SteelSeries reklám márka azóta felkapott mióta a Razer is kb 10 éve mióta van esport előtte ők sehol nem voltak a Plantronics ezzel szemben több mint fél év százados tapasztalattal és múlttal bír,itt van pl a logitech egerek köztudott hogy a világon a legjobb egereket ők készítik minden szempontból mégis sokan azt hiszik hogy a SteelSeries a legjobb hol ott ez közel sem igaz,és headsetek tekintetében e kettő között a Plantronics Gamecom 388 jobb a SteelSeries 3 h tól nekem is Plantronics van egész pontosan Plantronics GameCom 788 és soha nem kellene SteelSeries vagy Razer Headset,sem olcsóbb sem közép sem pedig drágább kategóriában és mondjon neked bárki bármit ha nem hiszed el amit itt leírtam olvasd el ezt persze angol tudásra szükség lesz [link] de tovább tesztekkel tudom bizonyítani akár videó tesztekkel is tudom bizonyítani az állításom olyan a SteelSeries Razer mint ha karórák tekintetében az Ice Watch,és a Police karórát hasonlítanám össze a CASIO és CITIZEN karórákkal szemben az utóbbiak tényleg nagyon jók és a nevük minőség és megbízhatóság az előbbiek csak reklám órák, biztos hogy idővel majd a SteelSeries és Razer is sokkal jobb márka lesz,persze ha tesznek ez ügyben erőfeszítéseket de a Plantronics akkor is jobb márka lesz tőlük,én Plantronics GameCom 388-ra szavazok itt egy teszt a 388 ról https://www.youtube.com/watch?v=Nthjf4g_rg0 ha csak a mikrofonját össze hasonlítod hallásból szerinted melyik a jobb mert egyértelműen a 388 é jobb mint a 3h jé és minden másban a hangszórók minősége is jobb masszívabb sokkal és tartósabb is a vezetékkelése is sokkal jobb egyszóval minden ben de azért itt egy teszt a 3h ról is https://www.youtube.com/watch?v=ATtScqFvdZ0 jó a mikrofonja a 3h nak de sérülékenyebb sokkal mint a 388 mert az egy masszív erős pálca ami eléggé hajlékony de még sem egy vékony pálca ami ha párszor meghajtasz meg is törik nekem voltak olyan headsetjeim amik a 3h hoz hasonlóan vékony kis pálcából állt a mikrofonja és mindig megtört pedig nem kellet túl sokszor meghajlítanom a 388 mikrofonja mindenben jobb,de mindenki maga dönti el hogy mit vesz,így a végső döntés is a te kezedben van 28 éves vagyok szóval nem mondok baromságot néz több youtube videót különböző Plantronics headsetektől látni fogod angol kommentben az elismerő egyértelmű véleményeket.
2/3 anonim válasza:
első vagyok és eddig az egyetlen még annyit ha headsetekről van szó akkor mindenképp legalább is nállam az Audio Technika,AKG,Plantronics jöhet szóba.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!