Fujitus Siemens Esprimo mobile v5515 hogy lehet ennyire sz@r?
Akárhány leírást olvastam a gépről mindenhol core2duo proci volt benne és 4400mAh akksi. Az enyémben celerom m530 van, ami feszültséget nem tud állítani így konstan 30 watt a fogysztása 2000 mAh (kb 30 perc) akksi mellé + vidokari miatt egy 10 éves játékot sem lehet lefuttatni. A hang halk, kattog, serceg, mindet csinál. A wifit és a hangkártyát a rendszer csak ritkán érzékeli egyszerre(így vagy wifi vagy hangkártya van). ÉS nagyon sz@r az egész. Windows élményindex = 1.
Másnak is ennyire ratyi?
Nekem 512 Mega ramot tettek bele gyárilag. Ennyire gyenge konfigot egy tesztben sem láttam.
Mit lehet tenni hogy legalább 1 órát bírjon akksiról?(Költeni nem fogok ráÖ
Szevasz!
A második vagyok.. a f@sz..
Attól tartok nincs igazad. Ha az elején ilyen kevés volt az akkuidő, és többet igért a specifikáció, miért nem vitted vissza?
A programok felrakásával, megfelelő vírusirtó nélkül sok mindent össze lehet szedni.
Az meg nem igaz, hogy 10 éves játék csak akadozással fut. Ott hiba van, de az nem hardverből fakad.
Ha tölem kérdezik, hogy milyen laptopot vegyek?, visszakérdezek, mire akarod használni? ettől függ a válaszom..
Nálad vélhetően SW hiba, meg hozzáálási hiba is van.
Én így gondolom.. Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!