Fujitus Siemens Esprimo mobile v5515 hogy lehet ennyire sz@r?
Akárhány leírást olvastam a gépről mindenhol core2duo proci volt benne és 4400mAh akksi. Az enyémben celerom m530 van, ami feszültséget nem tud állítani így konstan 30 watt a fogysztása 2000 mAh (kb 30 perc) akksi mellé + vidokari miatt egy 10 éves játékot sem lehet lefuttatni. A hang halk, kattog, serceg, mindet csinál. A wifit és a hangkártyát a rendszer csak ritkán érzékeli egyszerre(így vagy wifi vagy hangkártya van). ÉS nagyon sz@r az egész. Windows élményindex = 1.
Másnak is ennyire ratyi?
Nekem 512 Mega ramot tettek bele gyárilag. Ennyire gyenge konfigot egy tesztben sem láttam.
Mit lehet tenni hogy legalább 1 órát bírjon akksiról?(Költeni nem fogok ráÖ
Laptop továbbra sem játékra való. Ráadásul szegényt megerőszakolni egy Vistával/Win 7-tel...
Esprimo 5515-ben sose cvolt C2D proci. Mondjuk memória lehetne több... A hardverek fel nem ismerése lehet op.rendszer hibája is, meg hardverhiba is. Fogyasztás kisebb lesz, ha alacsonyabb fényerőn használod, illetve nem egy olyan op.rendszert használsz ami kínozza a vinyót a kevés memória miatt (cache, virtuális memória). XP vagy Ubuntu lenne jó rá.
Szevasz!
Nem tudom Te hol-mit nézel, a cég honlapján megtalálható, hogy ezt a családot 6 féle processzorral szerelik, és ebből 2 Celeron.
Akkor mit reklamálsz? A Tied a 2 Celeronos közül az egyik..
Nyilván ha a "legcombosabbal" szerelik, jóval többe kerül.
Üdv: StMiklos
olyan számítástechnikai eszközt aminek a nevében benne van az hogy Fujitsu, vagy az hogy Siemens vagy a kettő együtt! kerüld el mint macska a forró szart vagy mit is. ugyanis ezeket a termékek a számítástechnika fekete bárányai!
nem tudni miért, ill dehogynem silány alkatrészek silány kialakítás és tervezés, silány összerakás, valamint a márka márha lehet márkának nevezni, iránti bizalom teljes hiánya
ha noti akkor ACER, esetleg MSI ha nagyon muszály ASUS, persze ez a sorrend árszegmenstől függően változhat
Szevasz!
A második válaszoló vagyok.. SiemensFujitsu eszközöm sose volt, nem is lesz, de ezért még nem minősítek senkit.
Első válaszoló felhívta a figyelmed, hogy abban a szériában sose volt Core2Duo, én meg arra, hogy bizony a 6 között szerelték Celeronnal.. Kérdésed első sorában 2 hamis állítás van /van ahol ezt hazugságnak mondják/, és ebből vonsz le következtetést, ami nem lehet igaz.
És azt tudod-e, hogy az akkumulátorok az idő múlásával, a töltések számának növekedésével egyre kevesebb üzemidőt biztosítanak. Hány éves a Tied?
És én még mindig nem mondom, hogy bunkó vagy...
Üdv: StMiklos
bocsi, nem a második válaszoló a fa*z hanem te
ha ennyire fikázod meg szarozod akkor mértnemvagyképes azelőtt megnézni van benne mielőtt megveszed?
ha nem akarsz rá költeni ba*zd ki az ablakon és vegyél helyette egy b30as téglát ,kb az való a te iq szintedhez
Tégla való a te arcodba...
Egyébként már sokszor elgondolkoztam azon, hogy mi lenne ha kivágnám a csukott ablakon ezt a gépet. De sajna vigyázni kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!