Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fujitus Siemens Esprimo...

Fujitus Siemens Esprimo mobile v5515 hogy lehet ennyire sz@r?

Figyelt kérdés

Akárhány leírást olvastam a gépről mindenhol core2duo proci volt benne és 4400mAh akksi. Az enyémben celerom m530 van, ami feszültséget nem tud állítani így konstan 30 watt a fogysztása 2000 mAh (kb 30 perc) akksi mellé + vidokari miatt egy 10 éves játékot sem lehet lefuttatni. A hang halk, kattog, serceg, mindet csinál. A wifit és a hangkártyát a rendszer csak ritkán érzékeli egyszerre(így vagy wifi vagy hangkártya van). ÉS nagyon sz@r az egész. Windows élményindex = 1.

Másnak is ennyire ratyi?

Nekem 512 Mega ramot tettek bele gyárilag. Ennyire gyenge konfigot egy tesztben sem láttam.

Mit lehet tenni hogy legalább 1 órát bírjon akksiról?(Költeni nem fogok ráÖ

2010. márc. 9. 13:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Laptop továbbra sem játékra való. Ráadásul szegényt megerőszakolni egy Vistával/Win 7-tel...

Esprimo 5515-ben sose cvolt C2D proci. Mondjuk memória lehetne több... A hardverek fel nem ismerése lehet op.rendszer hibája is, meg hardverhiba is. Fogyasztás kisebb lesz, ha alacsonyabb fényerőn használod, illetve nem egy olyan op.rendszert használsz ami kínozza a vinyót a kevés memória miatt (cache, virtuális memória). XP vagy Ubuntu lenne jó rá.

2010. márc. 9. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Nem tudom Te hol-mit nézel, a cég honlapján megtalálható, hogy ezt a családot 6 féle processzorral szerelik, és ebből 2 Celeron.

Akkor mit reklamálsz? A Tied a 2 Celeronos közül az egyik..

Nyilván ha a "legcombosabbal" szerelik, jóval többe kerül.

Üdv: StMiklos

2010. márc. 9. 14:27
 3/12 A kérdező kommentje:
win7 alól tovább bírja mint XP alól, szóval nem kínozza annyira. XP és ubuntu alól se ismeri föl a hang/wifi kártyát.
2010. márc. 9. 16:27
 4/12 A kérdező kommentje:
2.ik válaszoló -> f*sz vagy, le merném fogadni, hogy élőben nem mernél seninek sem ilyen stílusban válaszolni.
2010. márc. 9. 16:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem játékra használom a gépet, csak azt akartam kifelyezni, hogy egy Super Mario szintű játék sem futna rajta igazándiból, pedig nem árta néha grafikus gyorsítás a munkához.(Másnak 3,1 az élményindexe, nekem 1-> a vidókártya miatt, megfelelő driver van rajta)
2010. márc. 9. 16:34
 6/12 anonim ***** válasza:

olyan számítástechnikai eszközt aminek a nevében benne van az hogy Fujitsu, vagy az hogy Siemens vagy a kettő együtt! kerüld el mint macska a forró szart vagy mit is. ugyanis ezeket a termékek a számítástechnika fekete bárányai!

nem tudni miért, ill dehogynem silány alkatrészek silány kialakítás és tervezés, silány összerakás, valamint a márka márha lehet márkának nevezni, iránti bizalom teljes hiánya

ha noti akkor ACER, esetleg MSI ha nagyon muszály ASUS, persze ez a sorrend árszegmenstől függően változhat

2010. márc. 9. 20:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Szevasz!

A második válaszoló vagyok.. SiemensFujitsu eszközöm sose volt, nem is lesz, de ezért még nem minősítek senkit.

Első válaszoló felhívta a figyelmed, hogy abban a szériában sose volt Core2Duo, én meg arra, hogy bizony a 6 között szerelték Celeronnal.. Kérdésed első sorában 2 hamis állítás van /van ahol ezt hazugságnak mondják/, és ebből vonsz le következtetést, ami nem lehet igaz.

És azt tudod-e, hogy az akkumulátorok az idő múlásával, a töltések számának növekedésével egyre kevesebb üzemidőt biztosítanak. Hány éves a Tied?

És én még mindig nem mondom, hogy bunkó vagy...

Üdv: StMiklos

2010. márc. 9. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:

bocsi, nem a második válaszoló a fa*z hanem te

ha ennyire fikázod meg szarozod akkor mértnemvagyképes azelőtt megnézni van benne mielőtt megveszed?

ha nem akarsz rá költeni ba*zd ki az ablakon és vegyél helyette egy b30as téglát ,kb az való a te iq szintedhez

2010. márc. 9. 23:11
 9/12 A kérdező kommentje:
A notit kaptam, hogy majd azon lehet dolgozni, de sajnos ez nem fedi a valóságot. Tehát nem én választottam. Fujitsut akkor sem vennék ha 1 Forintért árulnák. Vadonat új korában 40 percet működött akksiról, azt is csak akkor ha nem nyúltam hozzá.
2010. márc. 11. 22:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Tégla való a te arcodba...

Egyébként már sokszor elgondolkoztam azon, hogy mi lenne ha kivágnám a csukott ablakon ezt a gépet. De sajna vigyázni kell rá.

2010. márc. 11. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!