Miért indul ilyen nehezen az explorer. Exe?
Nem a böngészőre gondolok, hanem ami a desktopot kezeli vagy mi. Igazábol nem csak hogy nehezen indul, de most is legalább 10x ujra kellet inditani a gépemet hogy beindujjon.
win8.1, normálisan kéri a gép jelszavát, beirom és utánna elfeketül, néha megjelenik a tálca. Mult éjjel kiirtam hogy az explorer.exe nem fut, kérdezte hogy bezárom-e a programot vagy várok mig hejre áll, vártam de semmi nem történt.
Délután volt egy rövid áram szünet és azóta most sikerült hogy elinduljon. van 1-2 virus programom amit nem tudok letörölni mert mindig ujra telepitik magukat. sajnos csak hétvége után tudok új os-t tenni, addig is megpróbálom nem kikapcsolni a gépet!
Valakivel történt már hasonló? Mi lehet a gond?
Na most akkor:
-Milyen a gép?
-Minden rendesen fent van-e?
-Hány ikon van kint az asztalon?
Valamint jó lenne minél gyorsabban újratenni a gépet a vírus miatt.
Ugye a legtisztább dolog az az, hogy ha 100%-ra legyalulod a HDD-t/SSD-t.
A gép ugy 7 éve van meg, akkoriba nagyon jó gépnek számitott, de mostmár kissé elavult! :)
Ha driverekre gondolsz, akkor igen, a win8.1-es automatikussan letöltött magának mindent.
Nincs sok ikon az asztalon, 20-25.
A gond hogy nem tudom egyedül ujra tenni a win.-t és aki meg tudna segiteni majd csak néhány nap mulva ér rá! :/
Az anti virus programot most telepitettem, még vizsgálja a gépet!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2600 észlelt objektum törlése után sem tud beindulni egyből a gépem! :/
Ugy látszik nem a virus volt a probléma :(
Amúgy milyen gépről van szó?
CPU?
RAM?
De igaz, a legtisztább ha újra lesz rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!