Kell e újratelepítenem?
Figyelt kérdés
Linux Mint 17.1-et használok. Sajnos a gépben lévő Ami rádión vga sok év után meg adta magát. Kis pénzért tudok csak új kártyát venni, de az Nvidia. Fog e nekem működni, ha csak belerakom, vagy telepíthetem újra?2015. aug. 14. 17:09
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírtam, mert telóról írok: szóval ATI Vga cserélődik Nvidia-rá
2015. aug. 14. 17:12
2/8 anonim válasza:
Ha újratelepíted az a legjobb. Az a biztos.
3/8 Tom Benko válasza:
Csere előtt töltsd le az illetékes drivert. A modern X.org autokonfigurál, ha van driver, csere után elvileg be fogja tölteni. Újratelepítés nélkül még sokszor a 32->64 bit váltást is meg lehet csinálni.
4/8 anonim válasza:
egyszerűen állítsd át nyílt driverre,így fennakadás nélkül teheted be az új kártyát,majd a felanjánlott új zárt driverek közül kiválaszthatod a neked megfelelőt.
5/8 anonim válasza:
Működni fog, de én inkább újratelepíteném
6/8 anonim válasza:
Minek kéne újratelepíteni?Ez nem Windows hogy kékhalált kap.Keresd ki a Synaptic-kal az nvidia.Xorg-ot vagy valami hasonlót.Telepítsd fel majd a driverkezelőben azt állítsd be alapértelmezetnek.
7/8 anonim válasza:
nekem linux van a gépembe,és cseréltem alaplapot meg processzort,intel helyett amd,és még ekkor se kellett újra telepíteni a linuxot,egyszerűen közölte,hogy új hardverek vannak,és folytassuk a munkát tovább. ;)
8/8 anonim válasza:
Ez nem windows, hogy minden félévben újra kell telepítened, mert lassú és eszik a férgek. A linuxot egyszer feldobod és ottmarad életed végéig, ja és villám gyors marad. Azt javaslom, ne rakd újra, mert felesleges. A linux mindig vadi új marad és semmit nem változtatna. Ha a lelkednek jobb, tedd meg, bár én nem javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!