Ha hibás a vinyóm, és újratelepíteném a Windows-t akkor gyorsabb lenne valamennyivel?
Nem, sőt ha nincs szerencséd, akkor a telepítés is hibára fut, és akkor ott leszel egy működésképtelen géppel.
Használtan is ki lehet fogni keveset futott jó állapotú winyókat.
Akkor azért írt hibát a másik gépemen újratelepítéskor? De fura, hogy erre ír 90%-ot, közben lassabb, mint a másik gépben a 70%-os.
Akkor meg se próbáljam újratenni?
Egyébként a rendszerpartíción, ha a Letöltések mappában vagyok és rákattintok valamire, akkor állandóan tölt és befagy, ezért is akartam újratelepíteni.
Tölt persze, mert próbáld adatot olvasni, és nem sikerül, aztán próbálja újra.
Írtuk: az újratelepítés valszeg csak tovább rontja a helyzetet, javítani biztosan nem fogja.
Rendben, akkor inkább hagyom, próbálok minél hamarabb újat venni, de nem Toshibát.
Köszönöm a segítségeteket. :)
Pedig jó lenne újratelepíteni, mert így nem lehet rajta dolgozni sem, sokszor annyira lassú.
Biztos, hogy nem javulna? A másik laptopom gyorsabb lett, pedig említettem, hogy az is hibás, még rosszabb kondícióban is van, mint ez. (A másik gépet muszáj volt újratenni, mert minden megváltozott rajta: le volt tiltva a hang, az internet, az Aero, a féynerő szabályozás, akkumlátor beállításai...)
Na, újratelítettem, most sokkal gyorsabb, viszont néha lassabb mint volt, de nagyon ritkán.
Kondícióra 90% helyett 91-et ír, nem tudom miért.
A windows indítása felirat után is gyorsabban bejön.
Jövő héten tudok elvileg tudok venni új vinyót, addig kibírja így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!