Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elszállhat minden látható ok...

Elszállhat minden látható ok nélkül egy HDD?

Figyelt kérdés
HD Sentinel szerint 100/100-as merevlemezt néha a BIOS nem lát meg, kontakthiba kizárható. Valamint kapok néha egy "kékhalál" képernyőt. (sajnos annak tartalmát nem tudtam értelmezni nyelvismeret hiányában). Lehet ez merevlemez hiba, vagy semmi köze hozzá?
2015. aug. 14. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Hááát a HDD-k olyanokat szoktak csinálni, amikor elkezdenek tönkremenni, hogy pl nem boot-ol be a gép, csak többszöri indításra... ...de van olyan amelyik "ciripel", mint a tücskök... ...ezek mind figyelmeztető jelek, hogy ments le minden adatot róla és vegyél újat!
2015. aug. 14. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Én eleinte megpróbálnék egy kábelcserét. Ha az sem jó, akkor másik SATA csatlakozóba dugni a merevlemezt. Am van egy program, amivel vissza lehet nézni a kékhalált, és hogy mit írt ki. Nem tudom hogy mi a neve, remélem majd itt vki megválaszolja.

Én inkább RAM-ra tippelnék. Bár nem tudom. Keresd meg azt a kékhalál előidéző -magyar nyelv szeretlek- programot és nézd meg mi okozta.

Nálam kiderült, hogy nem a hdd meg a RAM volt a ludas, hanem játék alatt összeomlott az AMD drivere

2015. aug. 14. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
A program neve:bluescreenview.
2015. aug. 14. 09:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezt a programot első lépésben mindenképp letöltöm.
2015. aug. 14. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!