Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem véletlenül egy (a...

Vettem véletlenül egy (a képen látható) racket. Passzol bele a linken látható HDD?

Figyelt kérdés

Nem nagyon vagyok tisztában az IDE kábel és a SATA kábel közti különbségekkel.

[link]

A kérdés: Ha veszek egy 2 TB-os tosiba vinyót, azt beletudom szerelni ebbe a dobozkába, úgy hogy működő képes legyen?

[link]

2015. jún. 23. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Működőképesre még lehet hogy éppen igen egy kábellel, de ennyi erővel simán kirakhatod az asztalra is a merevlemezt.
2015. jún. 23. 11:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha már van ilyen dobozkám, akkor megadom a módját, :D De akkor ugye passzol a merevlemez a dobozba? Mert akkor megrendelem. A SATA meg az IDE kábel közt mi a különbség? Mert a dobozon nincsen SATA, csak IDE, a merevlemezen meg nincsen IDE, csak SATA :D :D
2015. jún. 23. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Pont ez az, hogy nem fog belepasszolni a merevlemez. Ezt tudod kiküszöbölni egy SATA-IDE kábellel, aminek az egyik felét belenyomod a dobozba, másik felét pedig a merevlemezbe. De nyilván ekkor nem fog beférni a merevlemez az átalakítókábel miatt.
2015. jún. 23. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!