Nem rég raktam össze egy új gépet és akadoznak rajta a játékok kezdettõl dogma! Pedig egyáltalá nem nagy játékokról van szó, pl.: Stronghold Crusader 2, Stronghold Legends, Euro truck simulator 2! A cpu hõmérséklete magas 94 Cfok, a gyári hütõ van benne. A cpu tápkábele "kettéáll" és én csak az egyiket dugtam be, ez lehet a baja?
a processzorod az öngyulladás határán van, azért laggol. te raktad fel a hűtőt? van rajta paszta? be van dugva a huto venti az alaplap CPUfan csatlakozojaba?
2015. aug. 13. 22:45
2/7 anonim válasza:
ellenőrizd a cpu hűtő kábel be van e dugva az alaplapba (vedd le az oldalát és kapcsolt be a gépet)ha nem pörög a hűtő az baj ha pörög szereld le és nézd meg a pasztát vagy bizd 1 hozzáértőre ha nem mersz belenyulni
2015. aug. 13. 22:47
3/7 donfetibo válasza:
94cfok az-azért szerintem nagyon magas, a ventilátor milyen fordulatszámon megy? Rendesen rajta van a hűtőborda? És a bios jól be van állítva, mert ha el van állítva akkor attól is laggolhatnak a a játékok! Próbáld meg alapra állítani "Load Default System"!!!☺☻
2015. aug. 13. 22:48
4/7 anonim válasza:
Magas a cpu hőmérséklet, szar a hűtés. Ilyenkor belassulnak a procik, meg visszavesznek a teljesítményből. Én már 70 foknál aggódtam az amd-nél igaz annál nem is ajánlatos magasabb hőmérséklet.
2015. aug. 13. 22:48
5/7 papagenou válasza:
4es, az amdk többsége eltud menni 100fokig anélkül h baja lenne ilyen esetben, noha nyílván az is visszaveszi az erejét, hogy ne történjen meg és elkerülje a károsodást, végső esetben leáll.
2015. aug. 13. 22:58
6/7 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy a cpu fan-ba bele kell dugni mind a kettõ cpu táp kábelt vagy csak az egyiket!? Pasztázva van, a biosban nem állitottam semmit sem, a hütõ a helyén van és pörög!
2015. aug. 13. 23:38
7/7 papagenou válasza:
ellenőrizd, hogy abba van-e dugva, nem mindegy. azt meg, hogy be kell-e a másikat is dugni, az alaplap és processzor leírásában meg kellene találnod. de a magas hőmérséklet miatt van a baj, azért veszi vissza a teljesítményét. - am, mivel megy a processzor, minden bizonnyal egyáltalán nem hiányzik neki a plusz kábel, az tuninghoz, nagy fogyasztáshoz kell.
ellenőrizd azt a ventit. amugy mivel mérted a hőmérsékletét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!