Mennyibe kerül egy olyan pc kormány ami úgy működik mint a valóéletben az autókormány? Többi lent!
17 vagyok és lassan a jogsit akarom lerakni.Gondoltam jó lenne egy kormány a pc-hez,úgy is nagy autós játék fan vagyok.
Van-e értelme ezzel gyakorolni a kormányzást?Olyan mint a való életben?Jó lenne pedál és váltó is.Mennyibe kerül legolcsóbban egy ilyen szett ami használható?
Nincs sok értelme, mert úgy is majd a tanuló autóhoz kell hozzászoknod először.
Ezért is örült az én oktatóm annak (bezony én is most csinálom a 6. órám volt tegnap), hogy gépen nem gyakoroltam ilyen dologgal, valamint való életben se kellene "anyuci helyett parkolni", az a jó, ha a 0-ról indulsz.
Én is 0-ról indultam (jó azért vezettem 2x Ladát, de az max 30 perc volt), és kb alig sikerült bármit csinálni, aztán 4 óra alatt megszoktam az autót a kormányzását a kuplungot és a féket kitapasztaltam, hogy mikor mit csinál, mennyit kell nyomni/tekerni rajta.
Javaslatom:
vehetsz kormányt, de verd nagyon jól az eszedbe azt, hogy NE szokj hozzá ahhoz a kormányhoz.
Amúgy a legjobb kormányt ami visszaadja igazán az érzetet az a Logitech G25 és G27.
G25-öt újonnan nem találsz, használt piaci ára 45-60 körül mozog.
G27-et kb 78-ért lehet szerezni újonnan, de az nem hiszem, hogy nagyon megéri, használt piaci ára pedig ilyen 55-65 körül mozog.
Vagy esetleg a Driving Force GT, de abba nincs kuplung.
Ez olyan 45 körül mozog újonnan, használtan pedig 25 körül már meglehet szerezni.
Aha értem.Én majd jövő nyáron akarom elkezdeni.Most még csak apám "tanítgat" elindulni meg váltani 2-esbe.
Nagyon köszönöm a válaszokat,főleg az utolsónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!