Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket ajánljátok, külön...

Melyiket ajánljátok, külön partíció az operációs rendszernek vagy 'egybe' mehet minden?

Figyelt kérdés

2015. aug. 13. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Windows + Programok

2. Letöltések

3. Játékok

4. Adatok

Nálam ez vált be leginkább.

2015. aug. 13. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
SSD az operációs rendszernek és programoknak, merevlemez minden másnak. Ha nincs SSD, akkor kb. 40-60 giga rendszernek, a többi hely pedig egészben, fölösleges azt is szétcincálni.
2015. aug. 13. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért szokták legalább két részre osztani a HDD-t - egyiken windows+programok, másikon a többi - mert ha újratelepítésre kerülne sor, akkor csak a win particióját kell formázni, az adataidat megtarthatod. Az első válaszoló megoldása is jó, de az szerintem kicsit overkill, hacsak nincs 3-4 HDD-d, akkor az nagyon menő tud lenni :D
2015. aug. 13. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én két partíciót javaslok, így újratelepítésnél nincs baj az adatokkal.

Az én személyes elrendezésem:

Én pl.: 300Gb-s merevlemez:

100GB a Windowsnak ebbe benne vannnak a Programok, appok, játékok,

200Gb magamnak ebbe vannak a Filmjeim, képeim: nyaralás stb, Word fájlaim (Office) stb...

Te úgy csinálod ahogy akarod ez csak az én mintám...

2015. aug. 13. 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) ha én a fontos adataimat külső merevlemezen tartom, akkor az is jó megoldás, ha csak egy részben hagyom?
2015. aug. 13. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#3: 3 HDD + 1 SSD, szóval közel jártál. És amúgy 8 partíciót használok.
2015. aug. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!