Mennyi hely kell a rendszernek?
Jelenleg a Windows 8.1 egy 50 gb-os partíción foglal helyet, ebből 32 gb szabad. Az office kivételével már mindent feltelepítettem, ami kell. Játszani egyáltalán nem szoktam.
Szerintetek így hosszabb távon is elég az 50 gb vagy telepítsem újra és legyen több?
Ha 32 GB szabad helyed van, akkor nyilvánvalóan most elég.A biztonsági - és néhány, máshova települni nem hajlandó - programokon kívül, a többit ne a rendszerpartícióra telepítsd.Igaz, később is van lehetőség módosítani a meghajtó méretét.
Szerintem ezért ne telepítsd újra.
Elég. Ha mégsem, bármikor átméretezheted.
Személy szerint én Windowson a Win2000 óta nem sok értelmét látom a tárhely feldarabolásának. De hát ízlés dolga...
Köszön a válaszokat.
Én látom értelmét a partícionálásnak, mert baj esetén nem vesznek el a filmek, képek, stb. Egyszer már megjártam, amikor egyben hagytam az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!