Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ált le a gépem a Windows...

Armandboy kérdése:

Miért ált le a gépem a Windows 7 telepítésénél?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy amikor elkezdtem feltelepíteni és a formázás után valami rossz volt és én kivetem a cdt és leállítottam és amikor elíndítom akkor azt hoza ki ahol meg mutatja hogy hol tudok belépni a boot menübe és nem megy tovább. Ez miért van?

#leállás #Windows 7 #opprendszer
2015. aug. 12. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Minek vetted ki a telepítőlemezt?! Néha beáll a telepítés, de ez minden rendszernél így van. Az, hogy úgy néz ki mintha kifagyna, az nem jelenti azt, hogy kifagyott a telepítő.

Lépj be a BIOS-ba, próba szerencse ott átt állítani a bootot... Ha nem, akkor vedd ki az elemet az alaplapból, várj kicsit, majd rakd vissza és elméletben működni fog. Ha nem, akkor valakitől szerezz másik Win7-et, vagy egy bootolható USB-t csinálj.

2015. aug. 12. 12:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyen elemet? És amúgy nem jutok el odáig hogy rányomjak a boot beállításaira mert addig nem tölt be a gép.
2015. aug. 12. 12:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy akkor szedtem ki a cdt amikor már csak leállítottam a gépet.
2015. aug. 12. 12:15
 4/8 Molyolo ***** válasza:
Húúú! Keress inkább valakit a közeledben aki olcsón megcsinálja neked.
2015. aug. 12. 12:24
 5/8 A kérdező kommentje:
hogy vegyem ki az elemet mert tudom melyik az csak nem tom kiszedni.
2015. aug. 12. 12:24
 6/8 A kérdező kommentje:
pls mond meg hogyan kell kiszedni köszi
2015. aug. 12. 12:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt a feketét is szedjem ki vagy csak a szürkét?
2015. aug. 12. 12:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Kiszedtem a gépből vissza raktam és ugyanúgy rossz
2015. aug. 12. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!