Mit rontottam el a rendszer telepítésénél?
Figyelt kérdés
Most kaptam új gépet és feltelepítettem rá a win7-et.
A telepítő elején a partíciók választásánál még jelezte a 120GB-os SSD-t és a 2TB-os HDD-t is. Most végeztem a telepítéssel, de csak az SSD-t látja:/// a winyó sehol:((
Mit lehet tenni??
2014. febr. 21. 14:31
1/9 anonim válasza:
start menü keresés: beírod partíciók létrehozása és formázása a metevlemezen, de már ki fogja hamarabb dobni rákattintasz és ott megkeresed a 2 terrás merevlemezedet és megformázod NFTS formátumba.
2/9 dromedarbalu válasza:
Lehet hogy nem formáztad rendesen/nem particionáltad.
Előfordul :) hoztak javítani olyat is hogy a 250 gbs vinyót 50 nek látta.
Biosban mind látszott de amikor telepítettek akkor nem particionálták helyi lemez D nek ezért a Windows nem ismerte fel a maradék 200 gbt.
3/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a 2 terrás winyót de ott nincs olyan hogy formázás:(
2014. febr. 21. 14:38
5/9 anonim válasza:
rengeteg opció van, próbálkozz, elrontani nem tudod a merevlemezt.
6/9 A kérdező kommentje:
Ilyenek vannak hogy Új egyszerű kötet, Konvertálás dinamikus lemezzé, Konvertálás GPT lemezzé
2014. febr. 21. 14:43
7/9 anonim válasza:
Új egyszerű kötetet hozz létre. Aztán formázd!
8/9 anonim válasza:
De az is lehet, hogy a formázásra nem lesz szükség, majd meglátod.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Sikerült!:)
2014. febr. 21. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!