Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet a netkábel toldást...

Hogy lehet a netkábel toldást megoldani?

Figyelt kérdés
Jelenleg úgy van megoldva a router, hogy a falból jön ki a kábel, ami a modemből szállítja a netet a routernek. Azonban így a router a földön kapott helyet, de ott útban van, ezért szeretnénk a szekrény tetejére felrakni. Igen ám, de a falból kijövő kábel nem elég hosszú, így kellene egy toldás hozzá, kábel van, csak egy eszköz kell, amin keresztül összecsatlakoztathatom a kettő kábelt (ilyen anya-apa cucc). Lehetőleg olcsón kellene, és nem hátrány, ha falra lehet szerelni, bár ez nem fontos annyira. Maximum kétezer forintig gondoltam a dolgot.

2015. aug. 11. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyiért már 20 méteres kábelt is vehetsz. Az nem lenne elég?
2015. aug. 11. 23:51
 2/5 anonim válasza:

Szerintem neked ez kell:

[link]

2015. aug. 12. 00:15
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 Ezeket néztem én is. #1 Azért nem, mert nekem a falból kijövő kábelt kell MEGHOSSZABBÍTANOM, hogy felérjen a router a szekrény tetejére.
2015. aug. 12. 08:30
 4/5 pappgr ***** válasza:
De arra azért ügyelj. hogy ugyan olyan kábellel told meg milyen a falból kijön. Pl.: ha nyolc szálas UTP kábel van ott akkor nincs értelme üvegszálassal pótolna, vagy a másik véglet, koax kábellel toldás, mert akkor magad alatt ásod a gödröt.
2015. aug. 12. 09:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg az a kábel megy közvetlen a routerbe, és onnan jön a net. Van még olyan kábelünk, amivel eddig gépekhez csatlakoztattuk a routert, de most fölösleges, ezzel akarjuk megoldani a toldást. Nekem csak egy eszköz kell, ami megoldja a toldást (tehát mindkét felébe bedugom a kábelt, és ámen).
2015. aug. 12. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!