Hol vegyek videokártyát?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy GTX 980-as kártyát, viszont akiknél még megnéztem neten és felhívtam őket azt mondták, rendeljem meg, majd 1 nap múva jöhetek érte, vagy leküldik nekem vidékre. Én viszont ha Pesten járok, szeretnék bemenni egy olyan üzletbe, ahol fizikailag is ott van, és a kasszánál kifizetem. Tudtok ilyet esetleg ? Köszönöm2015. aug. 11. 20:31
1/12 anonim válasza:
Mivel drága áruról van szó, raktárban tárolják és kérésre kiszállítják boltba. Olyan helyről nem tudok, ahol ha csak besétálsz, vehetsz egyet, mert mindig ott van. Nagy az értéke, könnyű ellopni.
2/12 anonim válasza:
Az mennyivel jobb, mintha megrendeled, és felmész érte?
3/12 A kérdező kommentje:
Annyival jobb, hogy megfogom, kifizetem, nem jutnak hozzá a személyes adataimhoz, telefonszámomhoz, nem küldenek csilliárd reklámot, üzit, stb. Tehát nem az volt a kérdés, hogy MIÉRT nem lehet, hanem az, hogy MIÉRT lehet. Továbbra is várom az építő jellegű hozzászólásokat
2015. aug. 11. 20:40
4/12 anonim válasza:
én pcx-ről rendeltem, mondjuk kiszállították, de a lényeg ugyanaz. Az egyetlen dolog, ami miatt kapok tőlük néha egy-egy kósza e-mailt, az az, hogy feliratkoztam a hírlevelükre, nem értem, miért parázol ennyire. Ahogy az első leírta már, ilyen lehetőség nem nagyon van.
5/12 A kérdező kommentje:
Ismétlem, nem az a kérdés miért parázok ennyire, hanem hogy hol van ha van, ha pedig ha nincs, miért nincs?
2015. aug. 11. 20:48
6/12 anonim válasza:
Jesszus ember te szerintem beteg vagy.
Na de már mondták hogy miért nincs boltban csak raktárban.
Így valószínű mindenhol csak rendelésre fogsz kapni máshogy nem.
Legegyszerűbb ha már ennyire parázol hogy mielőtt mész pestre két nappal előtte felhívod őket hogy rendeljék meg és amikor mész akkor meg átveszed.
7/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem fogadom el, mert fotós cuccoknál simán van raktáron bármilyen váz, obi stb, milliós cuccok. Meg is nézheted saját szemeddel a 220voltban. Egy szaros videokártya ne lenne 150 rongyért. Jobbat mondok öregem. Lépd át az osztrák határt, az első nagykerben megkapod Bécs alatt !! - hülye fejjel pocsékolom itt az időmet ilyen nagyraktáros kispályásokra. Ez elvi kérdés. Személyes adatok kiadása nélkül szeretnék videokártyát venni Magyarországon. Mivel ez nem lehetséges, ennyi.
2015. aug. 11. 20:53
8/12 anonim válasza:
Elnézést kívánunk.
Nyugi van ember.
9/12 Trevor. válasza:
Megrendeled boltba, elmész érte, kifizeted és odaadják.
10/12 anonim válasza:
VGA-val az a gond, hogy míg egy laptop elég feltűnő, ha kicsomagolsz egy rövidített vga-t, simán belerakhatod egy nagyobb zsebbe, de akár egy kis női táskába is elfér és már el is lopták.
Ezért nem fogsz kapni. A magyarok már csak ilyen fosósak (mondjuk amennyi féle fura alak van mindenfele, nem is csodálom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!