Mitől lett hangosabb a gépem?
Létezik olyan, hogy a gépem azért hűt jobban, mert vettem bele egy 3 TB-os winchestert, és most 2 HDD-m és 1 SSD-m van a gépemben? Eddig nagyon halk volt, még akkor is, amikor játszottam. Ma szétszedtem a gépet, beleraktam az új winyót, és most lényegesen hangosabb lett a gép. Nem lehet, hogy a merevlemeztől van?
Plusz megpróbáltam kitisztogatni egy kicsit, mert kb. 9 hónapos a gép és azóta nem tisztogattam a belsejét. Lehet, hogy ezáltal por került valahová, ahová nem kellett volna? Vagy lehet, hogy a procit kellene újra pasztáznom?
Azt azért nem árt beleszámítani, hogy ezt az értéket akkor mértem, amikor be voltam lépve a Fifába. Igaz le volt állítva a játék, de akkor is ment. De a merevlemezek így kilépve a fifából ugyanazt az értéket mutatják. A többi meg 10-15-el kevesebbet mutat.
De még mindig nem értem, mitől lett hangosabb a gép. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!