Mitől lett hangosabb a gépem?
Létezik olyan, hogy a gépem azért hűt jobban, mert vettem bele egy 3 TB-os winchestert, és most 2 HDD-m és 1 SSD-m van a gépemben? Eddig nagyon halk volt, még akkor is, amikor játszottam. Ma szétszedtem a gépet, beleraktam az új winyót, és most lényegesen hangosabb lett a gép. Nem lehet, hogy a merevlemeztől van?
Plusz megpróbáltam kitisztogatni egy kicsit, mert kb. 9 hónapos a gép és azóta nem tisztogattam a belsejét. Lehet, hogy ezáltal por került valahová, ahová nem kellett volna? Vagy lehet, hogy a procit kellene újra pasztáznom?
Az EVEREST csak az alaplapot (34 fok), a CPU-t (22 fok) és az Aux-ot (20 fok) írja ki. Többi mellé azt írja, hogy Trial version. :(
Tele van a ház ventilátorokkal, de nem is tudom megállapítani, hogy most melyik pörög hangosabban. Egyébként a ventik indultak be nagyon, szóval nem a merevlemez adja ezt a hangot.
Egy ilyen konfiggal nem kompatibilis? :O
Intel Core i5-4590
ASRock H97 Fatal1ty Performance
CORSAIR Vengeance LP 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KIT BLACK
Merevlemez: Western Digital 1 TB 64MB WD10EZEX
Samsung 120GB EVO
ASUS GTX760 2GB GDDR5 DirectCU II OC (GTX760-DC2OC-2GD5)
Zalman Z9 Plus
XFX 550W TS Series (P1-550S-XXB9)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!