Hamarosan új gépet vásárolok 130k-ért, melyik oprendszerrel vegyem, melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Win7, 8-as, vagy 10-es?
Melyik megbízhatóbb?
2015. aug. 10. 20:12
11/12 Trevor. válasza:
Paint-el rajzolni, tiszta retró, amikor infóórán csináltunk :D Na meg a Comenius Logo :D
Én használtam 1 évig XP-t, aztán 1 évig Win7-et és most Win10-et. Mindegyikkel nagyon meg vagyok elégedve, a Win8-at 3 napig bírtam, aztán letöröltem, mert egy szar.
12/12 anonim válasza:
A sima Win8-at kerüld el messziről.
A 8.1 már sokkal jobb, sokkal jobban osztja el a feladatokat, sokkal stabilabb a rendszer, és a RAM-ból is kevesebbet zabál (legalábbis nálam 200MB-al több marad szabadon).
Én azt mondom neked, hogy vagy Win7 vagy 8.1 vagy 10, a többit nem érdemes még csak megnézni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!