Martinbh kérdése:
Ajánlanátok erre a gépre játékokat amik jól futnak?
Figyelt kérdés
4gb ram
proci:Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU E8500 @3.16GHz 3.17GHz
videókártya:nvidia geforce gt 730
2015. aug. 7. 18:47
2/7 redghost válasza:
Ajánlani sajnos nem tudok mert nem tudom hogy te mien játék műfajokat szeretsz, de ha játék kell akkor a Google-ba ird be , hogy Skidrow & Reloaded Games.Ezen az oldalon találsz mindenfélét, a játékokról leírják hogy miről szól, mekkora gépigénye van stb.Van gameplya video is.Az le tudod tölteni a játékokat torrent-el vagy direct download-al (a böngésződdel).Remélem segítettem sok sikert.
üdv.redgost
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nem írttam kategóriát.Fps,Tps,kaland,versenyzős.És tudom hogy kell torrentezni
2015. aug. 7. 19:00
4/7 kszk2 válasza:
Star Trek Voyager elite force, Need for Speed, WRC,
6/7 redghost válasza:
A fentebb leírtak közül minden kategóriában találsz csak lapozgatnod kell az oldalon.De tudom még ajánlani a BlackBox nevű oldalt is, olyan mint a Skidrow csak némileg eltérő a tartalom a 2 oldalon.Amúgy a PC-den a játékok zöme fut.
7/7 anonim válasza:
Hasonló gépem van, néhány ötlet amik szerintem jók: Fallout 3, Skyrim, Stalker Call of Pripyat, Kingdom of Amalur, Stranded Deep, Dont Starve. Meg a Far Cry 3. Ezek elég tartalmas nyílt világú játékok sokáig elvan velük az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!