Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MOLEX csaltakozók: Egy kábelen...

MOLEX csaltakozók: Egy kábelen több csatlakozó, többre rá is van kötve valami, egyformán megy mindenhova az 5V és 12V?

Figyelt kérdés

Lehet eléggé hülye kérdés, csak sosem voltam tisztában vele:

Ugye a tápokon a Molex/SATA kábeleken több csatlakozó van egyszerre. Ha most én ugyanarra a kábelre rákötök pl. 2 HDD-t, akkor mindkettőbe ugyanúgy fog menni a kakaó?

Vagy inkább jobb, ha egy kábelre csak egyet kötök?

2015. aug. 9. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha egy Y molex átalakítóval csinálod,akkor úgy szabad.

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 9. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Fog persze, egy HDD olyan 8-10 W körül fogyaszt, ennyit simán el kell bírnia a tápnak.
2015. aug. 9. 18:38
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

Igen, én úgy értettem, hogy nekem nemsoká lenne egy SSD-m. Most pedig van bent a gépben egy SSHD-m, amit persze meghagynék adatra.

És azt szerettem volna megkérdezni, hogy ha így alapjában ugyanarra a SATA kábelre rákötöm úgy az SSD-t és az SSHD-t, akkor jól fog-e menni mindkettő vagy inkább csináljam úgy, hogy egy kábelre az SSD-t és másik kábelre az SSHD-t?

2015. aug. 9. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!