Mi a véleményetek erről a számítógépről?
Figyelt kérdés
Alaplap:
Gigabyte GA-B85N-D2V
Processzor:
Intel Core i5 4460
Videokártya:
Asus R9 290 4GB DDR5 R9290-DC20C-4GD5
Ram:
Kingstone 8GB DDR3 1600MHz
Merevlemez:
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Táp:
Thermaltake 530W Hamburg
Ház:
Enermax LuxuRay
Ebben a házban minden elférne kényelmesen?
Esetleg valaki tudja ajánlani egy processzor hűtőt?Vízhűtő is szóba jöhet.És milyen játékok mennének rajta?Válaszokat előre is köszönöm :)
2015. aug. 8. 22:32
1/8 anonim válasza:
a RAM 2x4GB legyen, de egyébként oké
A házba szerintem befér, bár én egy Zalman Z3 házat javasolnék neked. Nekem is olyan van és nagyon jó. Zalman Z3 White, olcsóbb mint ez.
Proci hűtő felesleges rá, mert a gyári is nagyon jól hűt.
GTA v /Watch Dogs/BF3/BF4/ Witcher 3 mind-mind FHD-ban max grafikán simán mennének.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. aug. 8. 22:53
3/8 Trevor. válasza:
Ha az élsimítást nem a legmagasabbra állítod és nem kapcsolsz be hairworks meg egyéb baromságokat, akkor ultra 50-60fps.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem elég a high is :)
2015. aug. 9. 03:36
6/8 anonim válasza:
Mivel csak 2 memória slot van, maradhat az 1 darab 8 gigás modul. A dual-channel inkább integrált gpu-nál kap szerepet.
7/8 anonim válasza:
Csak akkor kell a gyári hűtőt lecserélni, ha overclockolsz, amit az a cpu nem támogat. Egyébként nagyon jó gép :) Minden max, elsimítás nélkül 1080p-ben.
8/8 A kérdező kommentje:
És cs 1.6 mennyi lenne az FPS? :D
2015. aug. 13. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!