Nektek mi a véleményetek erről a számítógépről?
Leginkább játékokra használnám, ezen belül is inkább sportjátékok (FIFA 15, 16)
Ti nézitek a gyártó általi igényeket is, vagy csak abból indultok ki hogy 210 alatt nem jó nektek egy gép se?
Szerintem nyugodtan megveheti bőven elmegy rajta.
# 4
Le kell futnod 100 km-et, de nincs cipőd. Van 15K-d, és van két cipő is ebben az árban. Az egyik kb arra jó, hogy lefusd vele az adott távot és annyi volt, míg a másik ugyan abban az árban 5x is képes lenne erre. Akkor te ugyanazért a pénzért melyiket vennéd?
Ez a gép tényleg nevetséges ennyi pénzért.
60-70 ezer körül reális lenne.
Alapból baromság egy A6 + R7 240,ugyanis mind a kettő HTPC igényekhez való,külön külön is akár.
A kettő árán egy A8/A10 sokkal erősebb lenne VGA nélkül.
De 120 ezerből Pentium/Athlon 860K + GTX750Ti/R7 265
Elöre összerakott gépeket ne is nézz mert mind hulladék.
Ha ezt elfogadod,akkor vehetsz egy korrekt gépet a pénzedért,ha nem,akkor jó lesz tanulópénznek az a 120 ezer.
Szerintem sem olvasta senki a kérdést :)
Szerintem is a Fifa-ból mindegyik elmegy rajta.
A kommentekre csak annyit, hogy sokat elolvastam ma, mert még nem jártam itt, és sírok lassan. Nekem ez jött le belőletek, mind a 5-6 állandó hozzászóló aki itt van az oldalon, mert többen nem vagytok sajnos, így nem is láttok tisztán. Ez amit copyztok 99% ban egész nap, bármi a kérdés: (R9 270X, i5 4460, 8Gb) néha (i5 4690,2x8 GB, R9 280X) és persze amd-ből is 2 verzió van kb.
Sajnálom hogy Magyarországon ilyen szűk a keresztmetszet, és nem nézitek általában meg egyáltalán a kérdést, amit a kérdező feltesz hisz azt hiszi ti tényleg értetek hozzá.
A kérdés nem az, hogy légyszi írd ide a 4-5 konfigodat amit írsz egész nap. Ilyet nem láttam egyszer sem.
Higyétek el, nem véletlen a többi hw sem amit gyártanak, és ha célirányos a kérdés legalább nézzetek utána, miről kérdez.
Előre összerakott gépet ne vegyél kommentben benne van, hogy a te gépedet sem ajánlanád másnak, mert te azt előre összeraktad? Ez a cég ha jól tudom minden alkatrészt módosíthatóvá tett a vásárlóknak, ha arra igényt tartanak, de ennek sem néztetek utána, így pont annyira előre összerakott minden gépe mint a tiétek.
Persze lehet olcsóbban is 15-16 os fifahoz gépet kérni, de ti nem erre törekedtetek itt sem sajnos.
Na sajnálom még egyszer, hogy ennyit kellett írnom de ez jött le rólatok a mai napi olvasgatásból, amin kb 100 ilyen kérdésre néztem meg, vajon Magyarországon mi a válasz, és abban 90-ben kb 4 gép volt a választékotok.
Üdv.
Az iponos írnoknak szerintem nem jött le, hogy megtalálta a gépet amit tényleg nem ajánlanék senkinek én sem :)
Tényleg elmegy a factory-s gépen a fifa szerintem is.
Pár dolog. Először is kezd kva idegesítő lenni, hogy minden helyen(xy fórum, ytb stb.) bárhol, ahol valaki véleménye ütközik a közével, egyből jön ez "magyar szint szidása". Ennek, az amúgy roppant helytelen és káros hozzáállásnak sehol nincs helye, de hagyjuk is, ez nem tartozik ide.
Azt az elején szögezzük le, nem 5-6 válaszoló van, két kattintásból kiderülhet, hogy a kategóriában kb hány aktív felhasználó van.
A kérdés az, hogy ugye elmenne-e a FIFA 15-16 a fentebbi gépen. Igen, el, ettől függetlenül egyáltalán nem ajánlott a fentebbi gép. Miért nem az? Az alkatrészek leírása hiányos. Nem tudom te hogy vagy vele, de 120K-ból én szeretem tudni mit vásárolok. A fentebbi adatok kb 2 alkatrészre tesznek pontos meghatározást, ez több mint nevetséges.
Azonfelül ennyiből BÁRMIRE lehet jobb gépet összerakni. Most a kérdező csak játékot írt, a fentiek nem nagy igényűek. De mi van, ha maxon akar azokkal játszani? Mi van, ha esetleg két év múlva az új FIFA-val is játszana? Vagy esetleg mással? Miért ne vehetne most egy olyan gépet ennyiből, amin a Wicher 3 is elmegy, és semmiben, pontosabban egyetlen dologban lenne rosszabb a gép mint a fenti. Egy vs minden más.
A cipős példa még mindig áll, de vegyél mondjuk szendvicset. Neked egy szendvicsre van szükséged, de ugyan abból az árból vehetnék kettőt is, jobb minőségben ráadásul. Miért vennél egyet? Most itt nem lehet példa, hogy nem tudnál vele mit csinálni, akkor vegyél 1 szendvicset, de olcsóbban.
Menjünk tovább. Sok helyen majdnem ugyan azok az alkatrészek vannak ajánlva? Igen, és? Ha most egyszer az éri meg, miért ajánljon az ember mást? Valakinek kedvezzük, valakivel meg csesszünk ki, mert fő a változatosság?
"Előre összerakott gépet ne vegyél kommentben benne van, hogy a te gépedet sem ajánlanád másnak, mert te azt előre összeraktad?"
Ha a kettő közti különbség nem egyértelmű, az elég nagy gond.
Az iponos géppel én se értek egyet, de tipp, tedd inkább magad hasznossá, ne megmondó ember legyél. Várjuk a konfigot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!