Hozzáértő emberek javaslatát várnám egy Tplink Tlwr841n tipusú routerrel kapcsolatban. Annyi baja lett egyik napról a másikra hogy nem csatlakozik az internetere mi lehet a baja? Itt mellékeltem egy képkivágást róla ) Köszönöm a segítségeket!
#Tlwr841n
2015. aug. 8. 10:34
1/15 anonim válasza:
velem volt már hasonló szitu de másik TPLink-el és a szolgáltatót (Nekem T-home) felhívtam és bentről indítottak egy hibakeresést és megjavult utána.
2/15 anonim válasza:
Elő szoktak fordulni, hogy elfelejtik a beállításokat. Ilyenkor újra be kell állítani.
De próbáld meg kihúzni, majd 1 perc múlva visszadugni a konnektorba.
3/15 anonim válasza:
Melyik szolgáltató melyik és milyen technológiájú csomagját használod?
G.
4/15 A kérdező kommentje:
Már mindent probáltam szinte mindent már a firmware upgrade is megvolt :( a szolgáltatom északnet a kéményen figyel a fej elvileg mikrohullámos ha jol tudom de javítson ki valaki ha rosszul tudom :)
2015. aug. 9. 08:10
5/15 anonim válasza:
Vedd ki a routert a hálózatból, tehát a gépet kösd egyből a bejövő madzagra. Nyiss egy parancssort, ipconfig /all, képet róla és linkeld be!
G.
7/15 anonim válasza:
Pontyosan. Ez a router nélküli, ugye?
Mert akkor a teendőd az, hogy a router belső IP címét (LAN) 192.168.1.1-re változtatod. Utána elviekben mennie kell.
G.
8/15 A kérdező kommentje:
2015. aug. 9. 16:51
9/15 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem értem ha egy másik routert kötök be akkor ha belépek a menüjébe akkor a wan résznél minden ip stb.. automatikusan megjelenik és van netem de az enyémnél nem az tiszta üres wifit azt szorja de net nincs
2015. aug. 9. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!