Játékra melyik a jobb?
Nem igazán értem a MHz és a magok számának az összefüggését. A magasabb MHz vagy a magok száma a lényegesebb?
3.7 GHz - 4 mag, 3.5 GHz - 6 mag, 3.0 GHz - 8 mag, 2.7 GHz - 12 mag.
Az elsőt figyelembe se vedd.
Kérdező.
Nincs ilyen.
Nem számít se a magok száma,se az órajel,se semmiféle nyers adat.
Processzorokat csupán tesztekben lehet összehasonlítani.
Alapvetően tök mást jelent a mag egy AMD és egy Intel processzorban jelenleg.
Az órajelek pedig AMD esetén addig annyik,ami rá van írva,amíg be nem kapcsolom a gépet,és húzok rajta 500MHz-t.
Ugyanis ma már a legtöbb asztali AMD,és mostmár egyre több Intel processzor is állítható szorzóval kerül ki.
Egyébként ha olcsón akarsz,akkor Athlon II x4 860K,ha van több pénzed,akkor i5-4460/4590/4690K,ha meg nagyon sok pénzed van,akkor i7-4790K
VGA a lényeges játékokban.
"A magal szorozd be a mhz -t"
xD, na jó..
Egy rakat szempont van, ami eldönti, hogy mennyire jó (de tényleg, egy rakat), ezért kell tesztelni, mérni. Nyilván rá lehet menni egyes paraméterekre ezekben is, de nem tudom, ennek mennyi értelme van.
Az órajel magában nem számít. A magok száma az simán számíthat, de ahogy az előző írta, itt meg Intel AMD között nagy különbségek vannak. Azt se tudom, hogy minek manapság 8 meg 12 mag, ha keményen multitaszkolsz, mint user, akkor se hinném, hogy van értelme, az egyes alkalmazásokról meg ne is beszéljünk, pl. gondolok itt akármelyik játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!