GTX980 vagy R9 390 jobb játékra?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg a 390x?2015. aug. 1. 12:41
1/7 anonim válasza:
Én, ha magamnak venném, ebben a kategóriában a GTX980-at választanám.
2/7 anonim válasza:
Nagyából azt lehet mondani hogy 1 szinten vannak.
Én 980-at venném, már csak azért is mert oké hogy a 390 8gb-os de mire oda jut hogy annyit használ valami akkor addigra az a kártya is gyenge lesz. Szóval szerintem 980.
3/7 A kérdező kommentje:
De ha a 390 gyenge lesz addigra, akkor a 980 is, nem? Tényleg megérné most az a plusz 40-60k érte?
2015. aug. 1. 13:19
4/7 anonim válasza:
Ár szempontjából jobban megéri mondjuk az R9 390 és ha ár szempontból nézzük akkor inkább azt vedd.
Szóval sorry az előző írásért inkább a 390-et vedd mert a 980 így túlárazott. :D
6/7 anonim válasza:
Egy Nitro 390-et simán feltuningolsz egy ref gtx 980 szintjére.Szerintem nem éri meg azt a +50 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!