32 bites vagy 64 bites windowst tegyek a gépre? Melyik fut jobban?
2GB-hoz elég a 32 bites.
Viszont 2GB semmire se elég,neki se állnék bármit is feltelepíteni rá.
A 32-bites windows 4 gigabyte-ig kezeli.
A 64-bites alapból 2 Gigát használ, úgyhogy nem ajánlom arra a gépre
64 bitest ne tegyél 2GB-tal, főleg, ha használsz böngészőt is :P
Rém lassú lesz.
Ha 64 bites a proci nyilván gyorsabb a 64 bites OS.
Én se Vista, se W7 alatt nem láttam, hogy többet enne a 64 bites ramból, mint a 32 bites, viszont mindkét esetben gyorsabb volt. Böngészőknek meg világ összes ramja nem elég ...
Ami miatt lassabb lehet az az, hogy a 64 bites verzióban komolyabb a biztonsági rész. Ha azzal kapcsolatos szolgáltatásokat kilövi valaki, akkor ez a difi sem lesz. Más kérdés, hogy ÉN nem kapcsolnám ki.
Köszönöm mindenkinek. Még jó hogy rákérdeztem. Mert nézegettem a microsoft honlapját és az ajánlás szerint simán mehetnek a 64 bit, már majdnem ott voltam hogy felrakom.
Amúgy én is észrevettem, hogy a böngésző nagyon sokat eszik. Lehetséges és megoldás lenne-e az, ha egy régebbi (sokkal régebbi) verziót raknák fel? Vagy ez nem működne?
Rakhatsz fel régebbi böngészőt, de nem érdemes, sok dolog nem fog jól működni (talán az Adblock Plus sem, anélkül pedig én nem tudok netezni).
Sajnos a böngészőknek a világ összes ramja nem elég :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!