Gép fejlesztés?
Valahogy lehetne ezt a konfigot fejleszteni úgy hogy meglegyen csgo-n fix 60 fps?
CPU Intel Pentium 4 1.8 GHz
VGA ATI RADEON X1550
RAM 1GB DDR2
Alaplap Valami noname szar
Op Win 7 32 bit
Lehetőleg olcsón :) Új gépet nem akarok venni. Most 25-50 fps-em van.
Nem rossz ötlet kombinálni egy Inteles APUt vagy bármilyen CPUt egy használt VGA-val. Új VGA ami ajánlható legalább 20-25k, de inkább 10-el több, ez szerintem itt nem opció. Használtan meg ~15-20-ért lehet kapni egész jókat.
Az A8-7600 kicsivel gyengébb a HD6670-nél. Ezt figyelembe véve ha egy Inteles gépet állítasz össze egy gyengébb Celeronnal v. Pentiummal és ehhez veszel egy használt VGA-t. Esetleg jobb vétel lehet, ha épp jó VGA-t fogsz ki. A VGA-hoz viszont figyelj a tápra, a linkelt FSP nem jó egy nagyobb fogyasztású VGA-hoz.
Talán az A8-al jobban jársz.
Akkor a ház és merevlemez vásárlást megúsztad.
Alaplap: ha nem kell neked az A58 fölötti chipsetek extrái(USB3, Sata3) akkor jó az A58 is. Például amit írtál Asrock lap. Ezzel spóroltál kemény 2 ezer Ft-ot...
Nézd meg a PCX oldalát is, náluk drága az összeszerelés, de akkor ez nálad nem lesz szempont.
Nekem A8 7600 am van :) 3100mhz-ről 3700-re felhuztam alap hutovel es 40 fok.
bf3 megy fullon, bf4 medium,
GTA V mediumm
minecraft...full
Win telepítésért pénzt kérni? :O
Na én azért se adnék pénzt, megcsinálom én magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!