Gép fejlesztés?
Figyelt kérdés
Valahogy lehetne ezt a konfigot fejleszteni úgy hogy meglegyen csgo-n fix 60 fps?
CPU Intel Pentium 4 1.8 GHz
VGA ATI RADEON X1550
RAM 1GB DDR2
Alaplap Valami noname szar
Op Win 7 32 bit
Lehetőleg olcsón :) Új gépet nem akarok venni. Most 25-50 fps-em van.
2015. aug. 6. 12:43
1/41 anonim válasza:
Alaplap csere,processzor csere,ram csere(DDR2->DDR3),VGA csere(minimum egy HD5450-esre.)
2/41 A kérdező kommentje:
Rendben,és ez mennyi lenne kb. ? :)
2015. aug. 6. 12:46
3/41 anonim válasza:
Ha 5 forintot is költenél rá, már az is túlzás lenne.
4/41 kszk2 válasza:
Nem kell új gép.
Cseréld ki a procit, az alaplapot, a ramot, a vga-t és a tápot.
a gépház az maradhat :)
5/41 Trevor. válasza:
Pedig új gép kéne. Nekem is hasonló volt: P4 2,6ghz, 1GB ram és Radeon 9200. Fejlesztgethettem volna, de beláttam, hogy nem éri meg (és az alaplap tele volt púpos kondikkal, szóval az is bármikor megadhatta volna magát). Továbbá hangos gép volt (töredezettségmentesítés a szomszédokat is felébresztette szerintem :D). Szóval ha most nem is, de új gép kell. Kezdj el gyűjtögetni.
6/41 anonim válasza:
Nem kell új. 25-ért már viszonylag értelmes gépeket lehet kifogni a neten.
8/41 anonim válasza:
Ha, csak a CS:GO-t akarod 60 fps-el, azt olcsón is ki lehet hozni.
Egy Dual-channel-es alaplap 2x2 GB RAM-mal, egy a6-3670 APU minimum, és meg is vagy... még videokártya se kell.
(Tesóm gépe ilyen konfiggal van, egyelőre, de 1x4GB RAM, és elviszi lowon stabil 60-al.)
9/41 A kérdező kommentje:
Először az alaplapot és a tápot fogom cserélni akkor.
De tudtok mondani egy tápot és alaplapot ami össze "illik"? :)
2015. aug. 6. 12:54
10/41 A kérdező kommentje:
7-es ezek látom használtak ennek nem vagyok a híve. 8-as mennyi lenne az?
2015. aug. 6. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!