Összeraknátok egy PC -t ami 120-140 fps el tudja futtatni a CS:GO -t lowon,1024x768 ba? 100 ezer forintom van rá.
Na jó, nekem ebből elég.
Töröltem a kérdést .
Trevor. 1. ,,Nekem 30FPS is elég, inkább feljebb állítom a grafikát, hogy szebben nézzen ki a játék.,, - Ezt embere válogatja, én 60 fps re lockolnám amig nincs 144 hz s monitorom, utánna ha 144 fps megy akkor tökéletes, én így érzem jobbnak magam, és így könnyeb játszani is.
2. Kispofának semmi köze, hogy én hogy szeretnék, és hány fps -el játszani, neki annyi dolga lett volna, hogy ír egy buildet, ha szúrja a szemét, hogy nekem hogy tetszik a játék, akkor tovább lép, de nem, ő inkább nagyképűen odaveti a ,, Tudod te mi az a 120-140 FPS ? :),, választ amiről süt, hogy csak kötekedni akart.
athlon x4 860k
r7 260x
egy jó lap
8gb ram
500w táp
100000Ft-s gép + 100000Ft-s monitor
Jó összeállítás...
14. összeállítása egész jó
Akkor is parasztság lecsicskázni egy embert, mert ért hozzá!!! Örülj, hogy legalább válaszolt! Felesleg 120-140 fps!
Csak akkor van értelme, ha videózol és 1 másodpercet 2 perc alatt akarsz lejátszani...
Amúgy nem lenne a dolga. Azért, hogy válaszol nem kap fizetést!!! Ügye tudod, hogy 14 év alatt nem legális a diákmunka?
remélem senki nem ebből akar majd okulni, attól még hogy valaki jártas a témában, lehet full kretén, ahogy fentebb láthattuk
60hz-es monitoron is megéri több fps-el játszani, nem az a kérdés hogy látod-e, hanem input lag és egyéb nyalánkságok, amikről az emberek 99%-a nem tud, és csak rávágják a szokásos idióta dumájukat
próbáljátok ki 60fps-en és 120 fps-en a csgo-t 60hz-es monitorral, rögtön érezhető a különbség ahogy mozgatod az egeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!