Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraknátok egy PC -t ami...

Összeraknátok egy PC -t ami 120-140 fps el tudja futtatni a CS:GO -t lowon,1024x768 ba? 100 ezer forintom van rá.

Figyelt kérdés

2015. aug. 6. 08:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Tudod te mi az a 120-140 FPS ? :)
2015. aug. 6. 08:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki kérlek.... Ha már a kérdésre nem tudtál válaszolni -.- , nembaj ment a piros pacsi, azt is kell néha :)
2015. aug. 6. 10:55
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Mert ostoba a kérdésed. Nem zavar a piros kéz, leszarom. Viszont az igen, amikor valaki az FPS hajhásból kiindulva akar gépet venni.

Monitorod van hozzá, ami megjelenteti azt a 140 FPs-t ?

Naná hogy nincs. Akkor miről beszélünk ?

2015. aug. 6. 11:04
 4/16 A kérdező kommentje:
igaz 60 hz s monitorom van, de volt már 60 és 120 fps em is játékban, és igenis érzem a különbséget, és szeretnék stabil annyi fps -t. Végülis gondoltam lessz egy csicska aki nem ért semmihez csak kezdi hogy minek annyi fps így meg úgy... -.-
2015. aug. 6. 14:46
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Ez a csicska normálisan válaszolt neked.

ha te egy 60 Hrz-es monitoron látod a 120 FPS-t, akkor jelentkezz a cirkuszba, mert téged akkor mutogatni kell :)

Maradok tisztelettel. :)

2015. aug. 6. 14:59
 6/16 A kérdező kommentje:
Úgy élvezem mikor egy hülyegyerek csak kötekedni jön egy kérdéshez és nem válaszolni... Egyébként honnan gondoltad, hogy később nem ruházok be egy 144 Hz s monitorra? Mondjuk, válasz már nem is kell igazán a buildel kapcsolatban, összeraktam magamnak..
2015. aug. 6. 18:54
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Így 40 felett már rég neveztek hülye gyereknek. :)

Miből ruháznál be te nyomorult ? Se kereseted, se semmi. ja majd megveszi apuci. Úgy könnyű.

2015. aug. 6. 19:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Éééés még mindig csak pattogsz mind szar a deszkán, mert rá jöttél, hogy hülyeségeket írsz és most véded magad.. Szomorú, hogy 40 felett csak eddig jutottál...
2015. aug. 6. 19:13
 9/16 Trevor. ***** válasza:
100%

Az már csak a játék hibája, ha a monitor maximális képfrissítésénél nagyon FPS-el játszva gyorsul a játék.

Én kipróbáltam a CS:GO-t és max grafikán ment 200fps-el, de inkább V-sync segítségével beállítottam stabil 75fps-re (mivel 75hz-es monitorom van). Így nekem bőven elég, minek több FPS.

Kispofa75-t pedig ne szóld le, régóta követem már a ténykedését itt gyakorin és ért a dolgokhoz, szóval ne csicskázz le egy embert csak azért, mert neked nem tetszik az igazság. Szerintem egyenesen nevetséges azért alacsonyabb grafikán játszani, hogy sok FPS-em legyen. Nekem 30FPS is elég, inkább feljebb állítom a grafikát, hogy szebben nézzen ki a játék.

2015. aug. 6. 19:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Apropó apucis dolog, nyári melóról hallottál? -.-
2015. aug. 6. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!