Összeraknátok egy PC -t ami 120-140 fps el tudja futtatni a CS:GO -t lowon,1024x768 ba? 100 ezer forintom van rá.
Mert ostoba a kérdésed. Nem zavar a piros kéz, leszarom. Viszont az igen, amikor valaki az FPS hajhásból kiindulva akar gépet venni.
Monitorod van hozzá, ami megjelenteti azt a 140 FPs-t ?
Naná hogy nincs. Akkor miről beszélünk ?
Ez a csicska normálisan válaszolt neked.
ha te egy 60 Hrz-es monitoron látod a 120 FPS-t, akkor jelentkezz a cirkuszba, mert téged akkor mutogatni kell :)
Maradok tisztelettel. :)
Így 40 felett már rég neveztek hülye gyereknek. :)
Miből ruháznál be te nyomorult ? Se kereseted, se semmi. ja majd megveszi apuci. Úgy könnyű.
Az már csak a játék hibája, ha a monitor maximális képfrissítésénél nagyon FPS-el játszva gyorsul a játék.
Én kipróbáltam a CS:GO-t és max grafikán ment 200fps-el, de inkább V-sync segítségével beállítottam stabil 75fps-re (mivel 75hz-es monitorom van). Így nekem bőven elég, minek több FPS.
Kispofa75-t pedig ne szóld le, régóta követem már a ténykedését itt gyakorin és ért a dolgokhoz, szóval ne csicskázz le egy embert csak azért, mert neked nem tetszik az igazság. Szerintem egyenesen nevetséges azért alacsonyabb grafikán játszani, hogy sok FPS-em legyen. Nekem 30FPS is elég, inkább feljebb állítom a grafikát, hogy szebben nézzen ki a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!