Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tönkreteheti a szerverben a...

Tönkreteheti a szerverben a HDD-t az awstats minden éjjeli 3 órás futása?

Figyelt kérdés

Ennyi idő kell neki, hogy kinyerje az access logból az IP-ket. Tönkremehet e miatt a szerverben a merevlemez? Ráadásul pár hónap alatt 4db?

Hogyan lehetne optimalizálni az awstats-ot, hogy ne terhelje ennyire a HDD-t?

Esetleg óránként futtatni? Vagy még sűrűbben?

2015. aug. 5. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Pár hónap alatt 4 új merevlemez ment tönkre? Kissé meredeken hangzik, azért 2-3 évet ki kéne bírniuk.

Ha nem ragaszkodsz feltétlenül az awstats-hoz akkor a Google Analytics-et esetleg kipróbálhatjátok helyette. Egyébként pedig annyit lehet tenni, hogy különböző szűrőkkel csökkented az elvégzendő munkáját. Pl. RSS lekérések, vagy képletöltések szűrése, stb. Gyakoribb futtatással szerintem nemigen nyernél, összesítve többet tekerné a lemezt.

2015. aug. 5. 19:45
 2/3 SimkoL ***** válasza:
Szerintem nézd meg a tápot. Nekem egy régebbi táp miatt egy hónap alatt kettő ment tönkre mire rájöttem. Nem kell hinni a gép által kiírt értékeknek, én is műszerrel mértem. Érdekes módon csak a két SATA, a két régi IDE túlélte.
2015. aug. 5. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:
hoszting szolgáltató írta, hogy ez a helyzet, nem tud rájönni mi az, lehet a disc controller a hiba oka, írta. Külföldi szolgáltató, angol vagy amerikai.
2015. aug. 6. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!