3dmax 7 telepítés utáni . Dll fájl hiba. Oka?
Figyelt kérdés
szóval: feltelepítettem, úgy ahogy kellet. elakartam indítani és azt írta ki, hogy acge16.dll fájl hiányzik a számítógépről. újra is telepítettem a programot. de azután is azt írta ki. letöltöttem a .dll fájlt, behelyeztem a mappájába, és a system32 mappába is. most meg ezt írja ki: [link]
ötletek? a segítséget előre is köszönöm! :)
#.dll #3d max 7
2015. aug. 5. 16:38
1/5 anonim válasza:
Van vírus írtód?
Ha nincs szerezz be egyet és takarítsd ki a géped.
2/5 anonim válasza:
Mennyire megy az angol, vagy a google ?
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlen minden dll hiba vírus... nem tudom honnan veszed ezt
4/5 anonim válasza:
Picit off, de miért a 7? Van már vagy 8 éves, talán több is, tény, hogy a legtöbb verzió elég gány volt azóta, de volt olyan is, ami minden szempontból javított rajta(vagy legalábbis nem barmoltak el addig működő featureöket).
5/5 A kérdező kommentje:
1.: nincs vírusirtóm, feleslegesnek tartom.
2.: tanulgatom, de majd megoldom. köszi :)
4.: igazából... nem tudom. szeretnék egyetlen-egy animáció részt készíteni (pár másodperceset) és pont rátaláltam valami herby emberkére aki ezzel dolgozott, és mondta, hogy a 7 a leggyorsabb. Ezért gondoltam erre a verzióra
2015. aug. 5. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!