Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asztali PC böngészésre?

Asztali PC böngészésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a témában nincs nagy jártasságom, ezért kérnék tőletek segítséget. Egy asztali PC-t szeretnék összerakni, amin főként csak böngészni szeretnék. Maximum 1-2 alap játékra. Mit ajánlanátok? Az árnál maximum 100.000 Ft-ra gondoltam de ha lehet ezt lefelé kéne inkább formálni.

A válaszokért előre is köszi!

2015. aug. 5. 12:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Hehe...nekem olyan van amit papagenou írt, csak XDL házzal, és nagyon jó.
2015. aug. 5. 13:01
 12/29 Trevor. ***** válasza:
Nekem meg Sharkoon Vaya, ami szintén nagyon jó ház, kár, hogy már nem kapni.
2015. aug. 5. 13:03
 13/29 anonim ***** válasza:
32%
5-6E-ért nincs minőségi táp. Chieftec, attól még nem minőségi.
 14/29 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ennyiért egy elöre összerakott Dell Optiplex az jobb lenne.Majd biztos le fog szólni mindenki de arra még az is alkalmas.Nekem volt 1-el tapasztalatom és a mai napig is tökéletesen müködik.
 15/29 anonim ***** válasza:
22%

Hát neked tuti fogalmad nincs, milyen a jó ház :) Persze hogy elvagy vele, mert azt ismered és fogalmad sincs miben jobb egy 3E-el drágább ház. hehe :)

2015. aug. 5. 13:05
 16/29 anonim ***** válasza:
A chieftec GPS sorozata jó és megbízható. Vannak gyengébb eresztései , pl. iAréna, de ez jó. (Nekem GPS 400-as van.)
2015. aug. 5. 13:06
 17/29 papagenou ***** válasza:
100%
nekem pl volt már pár házam, a mostani gép pedig egy régi, kissé leharcolt, "sose volt sztár" házban van. és tökéletes... ha tudod mit csinálsz akkor nem bajos szerelni, nem melegszik, nem zörög. pcxnél meg összerakják neki rendesen aztán kész. a sportkocsi sem attól gyors, hogy piros és a jó nő sem attól jó, hogy szupermodell.
2015. aug. 5. 17:00
 18/29 anonim ***** válasza:
46%

Hát a lepontozásomból következtetve jó sok "szakértő" van itt :)

11-ért írok egy 80+ bronze, alacsony terhelésnél is nagyon jó hatásfokú tápot, ami kíváló irodai gépbe is.

Ti meg egy 1000éves, 6E forintos chieftec-nek nevezett valamit, ami régen se volt jó táp. Mutassatok már egy tesztet erről. Nem különb ez se, mint a codegen tápok, sőt, talán még rosszabb is.

Legolcsóbb felépítés, ami csak lehet és chieftec név alatt megpróbálják elnyomni, mert sokaknak csak az a fontos.

Nem is értem, hogy lehet az 5E forintos semmirevaló házat magyarázni, amikor 8E, ismétlem 8E-ért már van jó ház!

2015. aug. 5. 19:22
 19/29 Trevor. ***** válasza:
Ha már olcsó táp, 6K-ért van FSP 350W, aminek ugyan gyenge a hatásfoka, de minőségben messze jobb, mint az azonos árú Chiftec.
2015. aug. 5. 19:40
 20/29 anonim ***** válasza:

Az a 6E-s FSP táp sincs fenn a gyártó honlapján. Az is egy hulladék.

10E alatt ennyivel nem lehet jó tápot venni. Minőségi és a hulladék belső közötti különbözet hiányzik.

FSP 350W APN az 10E körül van, az már inkább. De az a Be quiet mindegyiknél jobb választás, tudok róla tesztet is ha kell valakinek.

2015. aug. 5. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!