Telepítsem a Windows 10-et?
Figyelt kérdés
Amikor először telepítettem, azt írta minden jó volt, majd úgy 30%-nál a képernyő elkezdett vibrálni, és felugrott egy szöveg hogy előző verzió visszaállítása. Ezek után a gép folyamatosan újraindult, és a képernyő még mindig vibrált. Elvittem a szervízbe, ahol azt mondták a videókártya (Nvidia Geforce 8600 GT) tönkrement, de egy bizonyos összegért szerencsére megjavították, és már semmi baja, a gép is megvan Win7-en. Még a szakember sem tudta, mitől lehetett ez, de azt mondta, hogy alig lehetett látni a portól, és talán ez is közreműködött. Most hogy minden megy szerintetek megkockáztassam hogy újra megpróbáljam telepíteni?2015. aug. 3. 21:59
11/19 anonim válasza:
Nincs. Mint ahogy már előttem is írták, az a szerelő jól átvágott a palánkon. Egy videokártya a beépített hővédelem miatt nem képes annyira átforrósodni hogy deformálódjon. Egyszerűen csak kitakarította és felszámította érte a szerviz óradíjat, csak nincs gerince bevallani, azért jön ilyen parasztvakító dumákkal hogy "fel kellett melegíteni."
13/19 Gönczi renáta válasza:
Én is telepítettem és tökéletesen fut!! Eleinte féltem tőle én is.. mert olvastam hibákat..:D De nekem szerencsére rendesen fut!! Próbáld meg nyugodtan!! És egy videókártya ha "bedöglik" azt nem tudják meg javítani :D Máskor menny inkább másik szervízbe
14/19 anonim válasza:
Szia!
Ha neked nem tetszik a 7 akkor természetesen telepítsd, de nagyon sok más dolog lesz benne!Ha nem szeretnél azzal időt tölteni hogy kiismered akkor ne frissíts, de ha van akkor nagyon ajánlom!A winyóról semmi nem törlődik (mármint nekem nem törlődött) tehát nem kell semmit újra telepíteni! :) Mondom még egyszer, én ajánlom, több infóért nézd meg ezt a videót : https://www.youtube.com/watch?v=1_yGo1Fvcws
15/19 Vass Gábor válasza:
Nekem van egy radeon hd 4600-as direct x 10.1-es videókarim szerintetek megvegyem a rendszert?,nagyon parázok hogy nincs rá driver és iszonyat szar lesz a cucc, nem szeretnék kidobni 51 ezret csak úgy.
16/19 Vass Gábor válasza:
Szerintetek?
Most jönnek jó riasztó infók hááátttt
17/19 anonim válasza:
ne. vagyis jo meg minden de pl most 2015 szeptember 17 es meg nincs rendesen megjelenve es amikor megjelenik az eredeti akkor a hamis keri hogy fizess es ha nem fizecc letiltsak es akkor a gepet ujra kell programoztasd
18/19 Vass Gábor válasza:
Megjelent a rendszer te mit beszélsz össze vissza???
19/19 Vass Gábor válasza:
Nekem nagyon bejött a rendszer meg is veszem majd a teljeset most még az ingyenes van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!