Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Telepítsem a Windows 10-et?

Telepítsem a Windows 10-et?

Figyelt kérdés
Amikor először telepítettem, azt írta minden jó volt, majd úgy 30%-nál a képernyő elkezdett vibrálni, és felugrott egy szöveg hogy előző verzió visszaállítása. Ezek után a gép folyamatosan újraindult, és a képernyő még mindig vibrált. Elvittem a szervízbe, ahol azt mondták a videókártya (Nvidia Geforce 8600 GT) tönkrement, de egy bizonyos összegért szerencsére megjavították, és már semmi baja, a gép is megvan Win7-en. Még a szakember sem tudta, mitől lehetett ez, de azt mondta, hogy alig lehetett látni a portól, és talán ez is közreműködött. Most hogy minden megy szerintetek megkockáztassam hogy újra megpróbáljam telepíteni?

2015. aug. 3. 21:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
jól lehúztak.. :D
2015. aug. 3. 22:05
 2/19 anonim ***** válasza:
Lehúztak.. nagyon.. :) Próbáld nincs mit vesztened..
2015. aug. 3. 22:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. És legközelebb ne hagyd hogy a géped szó szerint belefulladjon a porba, takarítsd ki legalább 1-2 évente.
2015. aug. 3. 22:18
 4/19 anonim válasza:

Szia. Elöször, a gépigénye megvan-e.

Másodszor, 8600 Gt-hez van-e win10-hez való drivere.(de szerintem van)

Harmadszor, próbáld meg, de én most nem akralak rábeszélni nem akarom, hogy ha elromlik akkor az én hibám legyen mert azt írtam. De nekem működik rendesen nincs vele baj, ja és nagyvalószínűseggel lehet hogy a portól döglött meg

2015. aug. 3. 22:20
 5/19 A kérdező kommentje:
Persze több helyen is utánanéztem hogy elmegy-e rajta sőt, még a telepítőnél a vizsgálatnál is átengedte (gondolom ha nem lett volna vele jó nem is kezdte ovlna el)
2015. aug. 3. 22:23
 6/19 anonim ***** válasza:
A videokártya tönkrement de megjavították? Ügyesek. :)
2015. aug. 3. 22:32
 7/19 A kérdező kommentje:
[link] telepítőnél ez történt (nem a teljes monitoron, csak úgy a 70%-a) majd mikor újraindult a gép, már nem érzékelte
2015. aug. 3. 22:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Valszeg csak túlmelegedett. Ha kifújtad volna a port, és hagyod lehűlni, te is megjavítottad volna. :)
2015. aug. 3. 22:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát aki megjavította, mondott minden cuccot hogy xy fokra fel kellett melegíteni stb stb de lehetséges
2015. aug. 3. 22:46
 10/19 A kérdező kommentje:
Gyorsan utánanéztem a dolgoknak és úgy tűnik hogy a kártya túlmelegedett és eldeformálódott. Most hogy ki lett javítva és tisztítva van rá esély hogy ez a telepítés során ismét megtörténik?
2015. aug. 3. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!