Videokártya probléma! Asus radeon R9 270 OC 2GB 13 hónapja vásárolt videokártyánál a garanciás cserére mik az esélyek?
Termék: Asus radeon R9 270 OC 2GB
képen elszíneződött sávok jelentek meg, folyamatosan újraindul a gép ha be van kötve a kártya.
Ilyen tipusu hibánál több mint 1 év elteltével még szoktak a garanciával foglalkozni? Elvileg 36 hónap garanciával vásároltam. PCX üzletben lett véve webshopban. (Chieftec 550 CTG- 80p táppal használtam)
szia nekem is ilyen volt.
Visszaküldtem a kártyát 1 hónapig tesztelték a pcx-nél meg a forgalmazónál, jött a válasz ez a kártya nem hibás.
Berakom a gépbe 2 óra után elszáll az egész. Visszaküldtem nekik az egész gépet, háát a videokártya behalt, és akkor cseréljük ki gariban.
Várd meg míg behal, vagy a komplett gépet küldd vissza, különben nem találnak rajta semmit sem természetesen.
Oké kösz mindenkinek a kommentet! Elküldtem egy hiba jelentést + feladtam postán csomagban a PCX-nek.
Majd az eredményt azért ide megírom. :)
Nekem is visszaküldték cseeregariban a forgalmazóhoz, és 3 nap volt.
De kíváncsian várom az eredményt.
Ma írták meg , hogy az általam leírt problémát nem tapasztalták a teszt során, így továbbították a videokártyát gyártó cégnek. LOL ? beszarás
Illetve, hogy legyek türelemmel.
Ma kaptam meg futárral, kicserélték teljesen új termékre, minden garancia időt ujraindítva szóval újra 3 év.
1 hónap volt.
Akkor ügyes vagy. Nekem nem tapasztaltak a forgalmazónál sem semmit. Visszadobták és még a gép érkezésének napján behalt az egész. Vissza a komplett gép, hát elszállt a VGA.
Gratulálok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!