Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges, hogy haldoklik a...

Lehetséges, hogy haldoklik a processzor?

Figyelt kérdés

Vettem a gépembe +2GB ramot.

Beraktam, és onnantól kezdve nem működött (nem adott képet).

Szétszedtem az egész, összeraktam, aztán már volt kép, de a Windows folyamatosan csak a töltőképernyőig jutott el.

Újratelepítettem, és felraktam a videokártya drivert (amit eddig is használtam és ezelőtt semmi baja nem lett tőle), és onnantól kezdve megint csak a töltőképernyőig jutottam.. Csökentett módban eltudtam indítani, de a videokártya driver sehogysem tetszett neki..

Aztán felraktam egy random Linuxot amit találtam (Kubuntu 14.04) és érdekes, itt nincs ilyen probléma.

Processzorba integrált vga-t használok, AMD A6-5400K, Asrock FM2A55M-HD+ alaplap, 6 GB RAM 1333MHz DDR3.

Szó se róla, jó ez a Kubuntu, de pl a CSGO ami Win 7-en lazán elfutott mediumon, itt full lowon akad. Ráadásul kegyetlen furcsa dolgok vannak itt, szóval hiányzik a vindóz...

Mi baja lett hirtelen a driverrel?

Hardveres probléma lehet?

2015. aug. 2. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Vedd ki a + 2 GB Ramot, és próbáld meg úgy.
2015. aug. 2. 19:13
 2/5 Trevor. ***** válasza:
Proci nem szokott tönkremenni.
2015. aug. 2. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
10 év alatt kb 2 hibás procival találkoztam. Szóval...
2015. aug. 2. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Inkább a RAM slotja lehet az oka, nézz be a BIOS-ba, mindkét slotot látja-e?

Teszteld úgy, hogy a lehetséges rosszba nem teszel semmit, és az elsőbe cserélgeted a RAM-kat, így a RAM hiba is kiderül.

2015. aug. 2. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikor a Linuxot felraktad, igazán indíthattál volna egy memtestet... :) Akkor kb. rövidre is lehet zárni a problémát...
2015. aug. 2. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!