Melyik processzor legyen?
Figyelt kérdés
i7 4790+H97 lap vagy várjak Skylake Core i5-6600+H110 lap2015. aug. 2. 15:20
1/8 anonim válasza:
Jelenleg egy ASROCK H61M/U3S3 és egy Core i5-2400 bőven elég játékokra.
2/8 anonim válasza:
Szerintem az i7+h97 jobb választás a Skylake egyelőre drágább lesz (főleg a ddr4 ram miatt) és nem elég kiforrot mivel vadonatúj dolgokat alkalmaz én sokkal inkább megbíznák az eddigi beváltban ;)
3/8 anonim válasza:
De igaza van az #1-nek ha játékra kell felesleges olyan nagy processzor :D
4/8 anonim válasza:
Én várnék, felső kategóriából vásárolni nem érdemes foglalat váltás előtt. Hacsak nem bánod, hogy bíbelődni kell majd az eladással, esetleg ha nem nagy érvágás, ha ki kell hajítanod a cuccokat.
5/8 A kérdező kommentje:
# 4: Ez igaz, akkor várok vele.
2015. aug. 2. 15:55
6/8 anonim válasza:
Egy 4-6 évet várj ,mire odaér amilyen árba te gondolod.
7/8 A kérdező kommentje:
"!!EGY!! 4-6 évet várj" Oké JóskaPistabá xD
2015. aug. 2. 17:36
8/8 anonim válasza:
Ha most nem annyira sürgős és ha a mostani PC-d is elég akkor várd meg az új chipsetet és nézzél majd róla tesztet is. Ha most kell akkor az i7-es! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!