Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi sípolhat a gépbe, és miért?

Mi sípolhat a gépbe, és miért?

Figyelt kérdés
Csak sims 3 játéknál tapasztalom a következőket: elindul a játék azonnal elkezdődik magas hercz-en sípolás. Betölt a játék és az a nagyon érdekes, hogy ahogy váltom a játékon belül a menüpontokat, a sípolás hercz-e úgy változik. Tehát pl. ha én átmegyek a beállítások textúra beállításokból a kilépés menüpontra a sípolás frekvenciája azonnal változik egy még idegesítőbb sípolásra. Gondoltam az alaplapi kis hangszóró csinálhatja, lehúztam és nem. A nélkül is csinálja. Mi sípolhat, és hogy lehet az hogy ahogy váltok a játékban egy menüpontot a sípolás azonnal váltakozik??

2015. aug. 2. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valszeg a táp sipol. Ne foglalkozz vele, nem sok vizet zavar !
2015. aug. 2. 19:06
 2/11 Trevor. ***** válasza:
Vagy a táp, vagy a videokártya.
2015. aug. 2. 19:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Fsp raider 550 a táp, egy ilyen táp csak nem sípol. A videokártya meg r7 265. De nagyon idegesít nem tudok nem foglalkozni vele mert utálom az ilyen magas hercz-eket...
2015. aug. 2. 19:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor tedd fel a fülest ! :)
2015. aug. 2. 19:11
 5/11 A kérdező kommentje:

:))

Akkor tényleg nem tudok ezzel semmit csinálni, hogy megjavuljon?

2015. aug. 2. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Próbáld meg kihallgatni, honnan jöhet a sípolás. Megoldás nem igazán van..

Nekem az FSP Hyper 500-as tápom sípol folyamatosan, még kikapcsolt állapotban is. Működés közben nem veszem észre, viszont ha alszok néha zavar, mert a fejem pont a gép mellett van... :D

2015. aug. 2. 19:15
 7/11 Trevor. ***** válasza:

Coil Whine bármivel előfordulhat, a tápoddal is. Állítólag a túl jó minőségű alkatrészek okozzák XD

De ha zavar, használj fülest/headset-et.

2015. aug. 2. 19:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére csak a játék főmenüjében csinálna :))
2015. aug. 2. 20:58
 9/11 tpeter ***** válasza:
Az a videókártya lesz inkább, az gyakori, hogy a kártyák nagyon magas FPS esetén sípolnak, pl 3-500 FPS felett, bár ez kártyánként változik, van olyan, ahol 60-70-nél már sípol, sok kártyánál egyáltalán nincs. Azért csak a menüben van, mert a játék gondolom nem fut le 500 FPS-sel, de a menü igen. A sípolás frekvenciája pedig FPS függő, minél több FPS-ed van, annál magasabb(gondolom), ahogy váltasz, valószínűleg változik az FPS-ed. Kárt nem tesz a gépedben, de hallottam már ilyet, és tényleg zavaró tud lenni. Megpróbálhatod bekapcsolni a VSync-et, az lezárja 60-ra az FPS-ed, lehet, hogy abbamarad a sípolás. Ha nagyon durva, és idegesítő, megpróbálhatod garanciálisan kicserélni, bár valőszínűleg emiatt nem cserélik ki. Olyanokról is lehet hallani, hogy egy idő után bejáratódik, és abbamarad a sípolás.
2015. aug. 7. 00:52
 10/11 anonim válasza:
Szerintem azért takarítsd ki a géped.
2015. aug. 23. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!