Ezen a gépen fog menni a windows 7 vagy a windows 8.1?
Van nekem egy régi gépem,amit csak pot gépnek használok már.
Most windows xp van rajta,de leszeretném cserélni windows 7 re vagy windows 8.1 re.
Szerintetek melyiket érdemes rá rakni?
Linux-ott nem akarok.
Sokan mondták nekem,a windows 8.1 régi gépeken is jól megy
Gépem adatai:
msi 865gm3-ls alaplap
(micro ATX, Socket 478 CPU foglalat, intel 865G chipset,2 db DDR400 memória foglalat dual channel, integrélt VGA + AGP slot,3 db PCI slot, integrált 5.1 hangkártya, integrált 100 megabites LAN kártya, ATA és SATA winchester csatlakozások) intel Celeron D 2,53 GHz processzor (Socket 478,256 KB cache,533 MHz FSB) 2 GB DDR 400MHZ RAM 1000 GB SATA HDD 300W P4 táp, kis méret.
Ugyan ilyen gépem van,nézzétek meg.
Eladó azt is óda írta,Windows 7-ig tesztelve,kifogástalan működés.
Köszi.
Mind a kettő el megy rajta szerinted?
Köszi.
Le fogom tesztelni mind a kettővel.
Szerinted,Windows 10-et el bírná.
8-tól felfelé nem fognak rámenni, ha S478-as procid van
Windows 8 már nemtom mit igényel a CPU-ban valami támogatását, de a 478-asok egyikse sem kompatibilis ezzel - ez tapasztalat, tavyla próbáltam Win8-at rakni egy P4HT 3,3Ghz S478 CPU-s gépre
Amúgy javaslom, hogy tegyél XP mellé 7-et és próbálgasd, melyik a jobb
Sikerült telepítenem a windows 7-et,nagyon gyors rajta.
Csak az a baj,a windows 7 nem támogatja a VGA videó kártya drivert?
Másik gond az,nem tudom aktiválni windows 7-et loaderrel, és mindent fel telepíttet,vírus reklámokat a loader?
30 nap után mi lesz ha nem aktiválom a windows 7-et?
Remélem az után is lehet használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!