Blade17 kérdése:
Hogyan tudom a Biosban engedélyezni hogy 4Gb Ramot használjon a rendszer?
Figyelt kérdés
A alaplap típusa: Gigabyte F2A68HM-S1
2x 2Gb Kingmax DDR3 1333Mhz Ram van benne egy 2Gb.os Geforce Gt 730
és egy AMD Athlon x4 840-es Quad core processor van benne. és csak 2Gb ramot engedélyez. Windows 7 Ultimate 64.bites rendszer van a gépen. és ki is irja hogy Telepített memória 4Gb de csak 1,95Gb használható pedig nem integrált a videókártya. Mi lehet a probléma?
2015. júl. 28. 17:55
11/14 anonim válasza:
próbáld ki úgy, hogy külön-külön indítod el a ramokkal a gépet
12/14 A kérdező kommentje:
Ugy nem müködik. Azon gondolkoztam hogy az nemlehet hogy egy jumper nemjól van az alaplapon és letiltja az egyik sint mert csak a második sínben müködnek egyenként az eksöben nem. ??
2015. júl. 28. 20:17
13/14 anonim válasza:
Nem, ilyesmi kb. 20 évvel ezelőtt létezett.
14/14 A kérdező kommentje:
Akkor nemtudom nincs több ötletem de érdekes hogy ha csak egy ramot rakok bele az elsö sinbe be sem kapcsol 2Rammal pedig igen és érzékeli is mind 2őt csak nemenged 4gb használni.
2015. júl. 28. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!