Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor tuning. Hogy is kell?

Processzor tuning. Hogy is kell?

Figyelt kérdés
vanegy 2.8as p4 procim.Ezt szeretném kicsit felturbózni de nemigazán értek hozzá.A BIOS ban lehet emelni a feszültségét.Ha ezt emelem akkor javul a teljesitmény?Ezzel nő az órajel vagy azt máshol kell növelni?
2010. márc. 6. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Ha csak a feszkót emeled, azzal nem lesz gyorsabb, ellenben leég :)

CPU Frequency-vel lehet "tuningolni", de csak óvatosan.

Kicsit időigényes, mire megtalálod a leggyorsabb, de még stabil működést.

Játékhoz érdemes még a videokártyát is felhúzni.

2010. márc. 6. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem értesz hozzá, inkább ne csináld. Hamar tönkre tudod vágni a procit.
2010. márc. 6. 20:14
 3/8 A kérdező kommentje:
a videokártya húzására ismerek egy programot amivel a régit birtam huzni ellenben a mostanimat már nem tudom. ( riva tuner a neve ) más program van erre a célra?
2010. márc. 6. 20:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha linket is küldene valaki ( pl a CPU Frequency hez ) akkor hálás lennék nagyon =)
2010. márc. 6. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek ki kell számolni illetve állítgatni kell de ha nem értessz hozzá akkor ne kezdj bele. Regisztrálj pro hardveren és ott segítenek.!
2010. márc. 6. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:

CPU-hoz nem fognak linkelni, mert ahány alaplap, annyi BIOS.

Nem lesz látványos javulás tuningolásnál. Nekem a cpu 3000+ os, 6600gt videókarimmal, max. 10%-ot tudtam kifacsarni stabilan, és ez csak tesztprogramnál volt érezhető, játékban semennyire.

2010. márc. 6. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták menj fel ph ra- regelj, "tuning kezdőknek szájbarágósan" topik ott kered daralow-ot, ő ért mindenhez:D
2010. márc. 6. 23:32
 8/8 A kérdező kommentje:
jó köszi
2010. márc. 7. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!