Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen RAM OT vegyek a noteboo...

Ancsan10 kérdése:

Milyen RAM OT vegyek a notebookomba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bővíteni szeretném gyorsan a notebook omat.

Új 4 GB ram ot akarok bele venni ,de nem tudom milyen típusút vegyek a jelenlegihez hogy működjön.

Adatok:

Notebook: Lenovo Y50

CPU: Intel Core I7-4710HQ

Jelenlegi gyári RAM: Samsung M471B5173DB0-YK0 1600 MHz 4GB DDR3

Ha más márkájú ramot veszek ugyanolyan órajellel 4GB set akkor rendesen fog működni?

Vagy milyet vegyek hozzá?

Itt egy lista amit csináltam: [link]

2015. júl. 27. 19:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja már közbe meg értettem tehát vettél egy ilyen külső merevlemez házat és abba tetted a hdd -t a gépbe pedig az ssd -t.Én is kerestem ilyet ,de nem nagyon találok olyat ami 2,5 ös,SATA 3 as és 1TB t is támogatna.
2015. júl. 28. 12:30
 12/13 anonim ***** válasza:

A laptomomban alapból egy sima hdd volt. Két éves korában elkezdett lassulni(a teljesítménye nem változott, inkább csak egyre többet kértem tőle), az esetek 90%-ban mikor belassult a hdd 100%-ban volt kihasználva minden más 30-40ben.

Ekkor elhatároztam, hogy veszek egy ssd-t, megvettem itthon az ssd-t meg rendeltem egy caddy-t. Bő egy hónapig nem jött meg, így addig vettem egy tokot a hdd-mnek. Így használtam egy hónapig a notim, ha torrenteztem, vagy filmet néztem rádugtam a hdd-t, ha nem akkor nem. Abszolút szabadság volt, nem kellett úgy bánnom a géppel mint egy hímes tojással, sokkal gyorsabb, könnyebb volt és egy órával tovább bírta az aksija. Megjött a caddy kb egy hétig bírtam vele, zavart hogy megint hímes tojásként kell bánni vele.

Egy éve van meg az ssd, rá lehet fogni, hogy a hdd-t is egy éve folyamatosan tokban tartom, és csak akkor dugom rá, ha torrentezek, vagy filmet nézek, a kis cuccok nyugodtan mehetnek az ssd-re, így az 1 év alatt 3 Terrabájt adatot írtam rá, ez az élettartamának az 1%-a, elméletileg még 100 évig használhatnám ilyen igénybevétel mellett

2015. júl. 28. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
2015. júl. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!