Milyen RAM OT vegyek a notebookomba?
Sziasztok!
Bővíteni szeretném gyorsan a notebook omat.
Új 4 GB ram ot akarok bele venni ,de nem tudom milyen típusút vegyek a jelenlegihez hogy működjön.
Adatok:
Notebook: Lenovo Y50
CPU: Intel Core I7-4710HQ
Jelenlegi gyári RAM: Samsung M471B5173DB0-YK0 1600 MHz 4GB DDR3
Ha más márkájú ramot veszek ugyanolyan órajellel 4GB set akkor rendesen fog működni?
Vagy milyet vegyek hozzá?
Itt egy lista amit csináltam: [link]
Próbálj meg rendelni ugyan olyat amilyen most van benne.
De amúgy mindegy hogy milyet veszel bele csak DDR3-as legyen az a lényeg.
Az a baj hogy pont ugyan azt ami benne van már nem tudok venni.De találtam egyet a Kingston Memory Search el: [link]
Szerintetek jó lesz bele?
U.I:(Megy a zöld mindenkinek)
Tudom csak vannak játékok aminél 8GB nélkül el sem indul.
Az SSD vel pedig az a baj hogy a notebookomban csak 1 ilyen foglalat van és a nagy ssd már majd nem még egy laptop
Ha nincs szükséged a DVD olvasóra akkor vegyél egy ilyet és mehet ez a helyére benne a HDD-vel.
Itthon jobban jársz ha nem nézed meg mennyi mert baromi drága és semmivel nem adnak mást mintha ebayen rendelnéd.
Szerintem az enyém vastagabb mint ami a linkben van, nem biztos, hogy neked macbookos kell.
Azokhoz a játékokhoz amikhez 8gb ram kell azokhoz nem laptop való, mert ketté fog olvadni az asztal amin van(már ha elindul a játék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!