Asus P8H61-M LE/USB3 alaplap BIOS-ával vannak tapasztalataitok?
Frissítettetek már ilyen BIOS-t sikeresen?
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a legfrissebb stabil verzió
Itt [link] látom is, hogy a procik melyik bios óta támogatottak.
Az i7 3770 miatt nézegettem, hogy milyen bios kéne ha vennék egyet (csak elméletben még)
Meg hogy melyik lehet a legstabilabb verzió
(Tudom hogy nem érdemes babrálni a bios-szal, de mégis)
:)
Ehhez a procihoz 3605 -ös kell a legújabb (nem BETA) pedig a 4601.
BIOS -t frissíteni csak akkor érdemes ha olyan problémák vannak a géppel, ami mással nem magyarázható. Tehát ha neked minimum 3605 -ös van vagy annál újabb, és jól működik a géped, akkor nem kell.
Ha meg mégis szükséges frissíteni, nem kell rajta variálni a legújabb végleges változatot kell felrakni. Ugyanis az tartalmazza a korábbi verziók hibajavításait és CPU mikro kódjait is.
Értem köszönöm. Nem tudod véletlenül, hogy ez az idegesítő 1 pittyenés minden indításkor megszűnik e frissebb bios-szal?
Utánajártam régebben, és elvileg normális mert ennek ez a "minden rendben" jelentése de bosszantó azért.
Egyébként 0503 van most fenn cpu-z szerint (asus oldal szerint 0305)
Csak azért gondolkodtam rajta mert most lesz egy új vga,táp meg egér és gondoltam ez már elég régi lap.Meg a bios is
A BIOS hangjelzést nem kapcsolhatod ki egyik BIOS -nál sem. Ha annyira zavar, egyetlen megoldás van: lehúzod a PC speaker csatlakozóját az alaplapról.
Ha meg az Integrált a PC speaker leragaszthatod valamivel hogy halkabban csipogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!