Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a gepemnek?

Ifjab Tibi kérdése:

Mi a baja a gepemnek?

Figyelt kérdés
be akRom kapcsolni es villan egyeet es kikapcsol
2015. júl. 27. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát több probléma is lehet. Lehet rövidzár és biztonsági okokból kikapcsol. Ilyenkor próba kép, le kell húzni mindent, csak az alaplapi és a processzor foglalat maradhat fent. Ha ekkor elindul, akkor szépen egyenként fel kell dugni őket. Nekem egyszer volt egy ilyen problémám és a szellőző ventilátor volt rövidzáras. Ha leszedtél mindent és továbbra sem működik. Alaplapon meg kell nézni, hogy a kondik hogy állnak, mert lehet szét vannak durranva és ha tudsz forrasztani nem ártana lecserélni őket. Asszem a régi alaplapokon 5 kondi volt. Ha nem találsz semmit, akkor érdemes a táp kondenzátorait is megnézni. Ha akkor sem, akkor alaplap reset, vagy még a processzort érdemes kiszedni, mert lehet az szállt el.
2015. júl. 27. 09:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és ha tudsz valami gyenge tápot szerezni, érdemes egy próba erejéig kicserélni, mert nem kizárt, hogy dióda, vagy tranzisztor ment szét a tápon. Egyébként emlékszem jelenlegi gépemen Corsair CX 600W-os táp volt és ugyan ezt csinálta, hogy felvillant és semmi, és sajnos a táp szállt ott meg el. Le is cseréltem garanciában, egy CM GX 550 Bronzra. Azóta tökéletes.
2015. júl. 27. 09:13
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi megvolt a baj valami az asztallal volt baj vagy nem tudom lehetséges hogy van valami viz szint mérő a gépbe mert az asztal nem egyenesen állt nem kapcsolt be a gép de amint egyenesen állt be kapcsolt (-_-)
2015. szept. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!